Így vagyok vele én is, nem adom el, csak jó lesz ez! Lényeges a türelem, jobban jár aki ki tud várni egy hosszabb periódust, mint az aki ugrál ide-oda.
Elmondjam, hogy a nagy lehetőség reményében 2 hónapig ültem FHB-ban 580 bekerrel? Nem akart semmi áron 600 fölé menni, beleuntam, kivágtam, és most hol áll?
Elgondolkoztam, és bizony ha az ember jól megnézi mit vesz, és ha nincs nagy gáz, ami a bukóban történő eladást mindenképp indokolja, akkor érdemes türelemmel várni.
most mar 3. hete ulok ebben a sz@rban es mindig ez van: megy vissza 750-re.
eladni meg nem merem, mert ugye murfy torvenye, hogy akkor tuti megindul:-)
Azért dícsérjük meg Erzsikét, hogy javul a kommunikációja: ők jelentették be, hogy céget alapítottak, nem a helyi lapból derült ki, a híreket pedig mostanában kommentálják, amit nem vonnak azonnal vissza :))) A fórumon is megéri értelmes gondolatokat fölvetni, azt nemcsak Takács Szabolcs, hanem valaki Erzsikétől is olvassa.
A költségvetésből meg kezd kilógni a lóláb, hogy ez valamennyire mégiscsak választási: nem a győzelemre hajt, csak a vereség mértékét igyekszik csökkenteni. Ez most pozitívan érintette Erzsikét.
Igen jóindulattal mondhatjuk, de várjuk meg, hogy visszalökik-e?
Ha határozottan átlépi, akkor 800 fölött kell lennie.Ez csak a Beremberg-démon leölése után lehetséges.
A következő megálló 840, de ha valami jelentős bejelentés jönne, az semmit sem számítana!
Reméljük, de mint tapasztalhattuk, itt nem mindig a papír szerint működnek a dolgok.
PANNERGY