Nem vagyok szakember, de aki a Kárpátmedencében lever egy "méretes karót" az geotermikus energiát talál. Szentlőrinc közelében eddig is számtalan termálfűrdő szolgáltatott jelentős energiát is.
Bólyban már ilyen típusú energiával fűtenek, és számtalan más próbálkozás van Harkányban Barcson Szigetváron. Reméljük a Pannergy sajttá fúrja Magyarországot, és a ma vett részvényeim árfolyama a csillagos eget ostromolja rövid időn belül.
Hajrá
G
ÓÓ te is olyan ember vagy aki fél évig inkább ül a papírjain mint eladja, ha fene fenét eszik. :-)))
kettőnk között az a különbség, hogy én figyeltem és a multhét óta van papírom, 700-ért vettem és ha kell eladom. Profit maximalizálásra törekszem, kövezz meg ha nem tetszik
Aki 770-től csak 800-ig lát el az adja el ott. Nem hibáztatom érte, ilyenekből élnek a brókercégek, meg hát a szalámis zsömlét is meg kell venni valamiből. Ez a papír viszont nem csak 800 él, most már Szentlőrincet kő keményen be fogja árazni a piac. Ettől persze még lehet korrekció, hiszen nagyon hektikus a parkett.
Van igazság abban, amit mondasz, viszont ha minden igaz, akkor a nagybefektetők a mai nappal végrehajtották az általuk szándékolt tranzakciók nagy részét, így a befolyásuk a dolgok menetére mérséklődik, és így előtérbe kerülhetnek a kisbefektetők...
Lehet, hogy ez nem így van, de ha mégis, akkor hasznos lehet időt szánni arra, hogy elemezzük a lehetséges kimeneteket. :)
Kiváncsi vagyok ki vagy kik szálltak be 760-on ilyen irgalmatlan tétellel. Sokat el fog árulni a kilétük, de látatlanban mondom, hogy ők nem 800-on szeretnének majd realizálni.
PANNERGY