Azt se hagyjuk szem előtt hogy reggel azért volt egy pozitív hír! És délután a gyengéket és a potyautasokat ledobták a vonatról, ami szintén egy pozitív dolog...
Most hogy a kedélyek kicsit letisztultak:
Van akinek a Rába, nekem az FHB jut eszembe.
Ez most pont hajadzik a tavalyi FHB rallira.
Detto ua. a forgatókönyv!! Nézzetek utána!
2009. aug.dec-ig
Start 750- vége 1400FT.
Kistoppolás: 5%-okkal többször. A vége 1400FT lett!!!!
Akkor az FHB-n Én is elvéreztem a 3. kirázásnál 1150 FT-al :-)) Most óvatosabb vagyok nem dobom a teljes pakkomat pánikszerűen.
Ma a másik lábam jól támasztott. :-))
Lehet hogy vannak egyezések, de a rábának nem voltak előtte 800 , 900 forint feletti fals kitörései, a pannynak viszont voltak próbálkozásai...
A másik, hogy a rába csak kétszer zárt 1000 forint körül.
Most nálunk Pannyban nagyon nagy volt a forgalom ezért biztosra veszem, ha ilyen árakon 715 millió forint értékben vásároltak, mindegy hogy ki vagy kik, az azt jelenti hogy nem nagyon van lejjebb, ahoz valaminek történie is kell...
Talán egy akadály elhárult ezelőtt. Persze itt sokkal nagyobb a közkéz, úgyhogy még nem lesz ugyanaz egy darabig, de ahogy fejlődik a cég és lesznek nagyobb csomagok tartásra, úgy közelíthet ehhez a viselkedéshez a papír.
Ha a stop kiüt, de nem adja el az egész pakkot és utána fordul a trend akkor fölfelé menetben ha újra eléri a stopot akkor a rendszer piacra dobja a pakk maradékát, vagy figyelmen kívül hagyja a beállított stopárat? Magyarul csak lefelé, vagy fölfelé is aktivizálódik a beállított limitár?
Az a rába rally idén volt, nem tavaly :)
Ott sokkal nagyobb mértékű emelkedés volt mint itt, főleg a végét húzták meg nagyon. Nálunk 5% feletti emelkedés nem is volt 1 nap sem. Mindenesetre a holnapi nap fontos lehet.
Nekem a tavalyi rába rally jutott ma az eszembe.
Szinte forintra pontosan eddig ment fel,és észtvesztően zakkant is lefele.
Csak remélni tudom,h az alját nem utánozza a panny.
Utólag bármit bármibe bele lehet magyarázni.
Egyáltalán nem volt gyanús,mivel az azon a környéken vásárolt pakk is szép hasznot hozott.
Ugy hogy ilyen szempontból tökmindegy mi volt 1080-on,vissza meg bőven alatta vettem.
Egy más szemszögből nézve a papírt:
838as szinttől fibozva ( ami egy előző hullám 161,8a volt) a 100%os fibo 1024, 161,8 pedig 1138.
Gyakorlatilag elment a 161,8as szintig, majd ahogy az meg van írva, visszatesztelte a 100as fibot.
Ilyen szempontból vizsgálva újra tesztelheti a 161,8ast ~1150 környékén. Kilépve a sávból felfelé az 1324 várhatná. Lefelé 1020at nem illene törnie.
PANNERGY