Nem túl régen frissíthették, hiszen a szerződés hatályba lépésének a dátuma 2010-09-27.
A visszasajtoló tervezett mélysége nagyjából 1.8 km ( link , a dátum persze ott sem stimmel, mert a visszasajtolónak csak június végén fogtak neki).
Törölt felhasználó2010. 10. 04. 22:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 10. 04. 22:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 10. 04. 22:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 10. 04. 22:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
na kesz , nekem elegem van skacok. 6 honapja lassan olvasom napi szinten a forumot, de minden szinvonalat letortek jo magyar szokashoz hiven a gyulolkodok, mert kesztyut huztatok. megszerettem a forumot, de mint minden jonak ennek is eljott az ideje, bucsuzom es koszontem a sok sok infot ugy a multbol mint a jelenbol > 820HUF.
ja ez nem érdekes korábban, 2010 09.30 volt ( a pályázatbó), de az NFÜ tökölődése miatt csúsztak az időpontok.
Bakker gyors vagy, a napokban néztem, de még a régi (pályázatból kiollózott) adatok voltak fent.
Te sajtófigyeléssal foglalkozol (vagy vmi ilyesmi), újságírás?
Villámkérdés: Szentlőrinci visszasajtoló tervezett mélysége mennyi?
Na, akkor itt egy pesszimiska dátum az NFÜ honlapról a szentlőrinci projekt tervezett befejezésére: 2011-01-31 link
De ezért nem fogok holnap a sell gombra csapni :)))
szerintem a fibo vonalak nem passzolnak, es igy nehez barmi erdemlegeset mondani. Ha a jovoben zajlo esemenyekre vagy kivancsi akkor ne az aktualis csucsra tedd a fibo maxot (vagy jelen esetben a minimumot) mert igy legfeljebb a mult torteneseit latod. estetunkben ezt sem a nem illeszkedo szintek miatt.
raadasul az RSI negativ divergencaival nem tudom mit kezdjek....megneztem, hogy szept 07-17 ig ugyanigy negativ divergencia volt es az arfolyam megis kitort. szoval szerintem ez nem sokat jelent. Es en speciel orulok is ha nincs az egekben allandoan, az nagyon tulfeszitett novekedest jelentene, ami kesztetheti az embereket hogy megvaljanak a reszvenytol, etrsd tul gyors novekedes sokaknak (igy nekem is ) ijeszto.
Nezd az OBV-t, orason is folfele megy, meg esedben is, ez a lenyeg szerintem.
ugyan azt csinálja mint egy pár balfax csinálta tavaly az otp topikban.
1588-on bevásároltam és 6K felett szálltam ki januárban.
engem nem tudtak kirázni.
kaszáltam is.
PANNERGY