A Doverdrill szerintetek mikor kerül be a képbe? Eddig két kutat az Aqua és egyet a Rotary fúrt. Csak mert a Dovernek van a másik új menő színes fúrója!
Szia!
Emlegettelek ma. Nem csuklottál?
Írtam, hogy pont a mai napra vettél ki szabadságot!
Idén nincs több szabi, nem érünk rá toporogni!
Egon bácsit láttad mit írt ma?
Már le sem merte írni. link
Szia madrid ! Kimaradtam a szép napból de így madártávlatból is nagyon tetszik ! Úgy lesz ahogy írtad / mellesleg tegnap írtam 1200S&P és PE lesz rövidesen /
most láttam, hogy már erről beszéltek. Miért is jó ez szerintem? Azért mert a fúrópartner egy kulcsfontosságú elem a rendszerben, részvény által közvetlenül érdekelté válik a sikerben. Mindenképpen pozitív szerintem, ráadásul 1025 forintot fizetett érte ami tisztességes ár ha ez elmúlt 180 nap átlagát nézzük.
"A PannErgy fontosnak tartja megjegyezni, hogy a tranzakció során kialkudott árfolyam nem minõsül
kibocsátói véleménynyilvánításnak a PannErgy részvények árfolyamáról, kizárólag a tranzakció
idejében fennálló piaci árfolyammal összhangban került meghatározásra."
Most vagy ekkora mázlijuk van, vagy okosak és nem herdálják el az értékeiket mindenáron és nincsenek véletlenek, vagy nem tudom.Mindenesetre egy kicsit fura ez a jó időzítés.Végülis nekünk részvényeseknek mindegy, a lényeg hogy mi is jól járjunk, még ha picit ki is lóg az a bizonyos lóláb. ;-)
Hát ha RV-vel fizet a panni, az csak azt jelentheti, hogy megnyugtatta a vevőt.. jobb, mint a kp :-) vagy legalábbis ugyanolyan jó, HA rögtön pannergy részvényt vesz belőle a partner :))
És a közleményben még meg is nyugtatja a kisbefektetőket, h meg ne ijedjenek, nehogy valaki félreértelmezze az eladást.. Agyam eldobom :) Szeretem ezt a céget.
Kis korrekció esetleg beleférhet, meglátjuk milyen lesz a hangulat hétfőn. Hosszútávon egyértelműen vétel :)
PANNERGY