44 821 830 70
60 820 835 500
65 815 840 100
400 814 847 1 000
300 813 848 250
itt az új könyv.
megnéztem... az ég világon semmi nem történt, csak vki megunta hogy nincs hír... öntött egy piciny 3000-es pakkot. Erről beszéltem. 3 misivel 50 ft ot simán tudsz húzni az árfolyamon. Jelenleg ez a helyzet.
Nem akarom eladni, de az bosszant, hogy a 840-es pakkom volt 950 is, és akkor bíztam a cégben, mindennap vártuk az eredményt, akkor nem vágtam ki. Ez már több mint egy hónapja volt.
Most meg cidrizhetünk, hogy ne legyen 760, mert akár 1 millióval leönthetik oda ezt az illikvid vackot!
Egyre gyanúsabb nekem ez a cég. Lehet visszatartják a híreket, vagy valamit manipulálnak, hogy még időben tudják zárni nyerőben a shortokat.
Eddig megbántam, hogy vettem, de már kivárom.
A furásokról már rég híreknek kéne lenni, de az a jó ezeknek a brókereknek, ha ők tudják manipulálni az árfolyamot a trükkjeikkel.
Nekem egyre EZ tűnik mutyinak, amellett, hogy remélem a projektekkel is komolyan foglalkoznak.
Az a bajom ezzel a "lent majd visszaveszek kétszer annyit"-al, hogy ha leejtik az árfolyamot, akkor meg is vesznek mindent! És mit fogsz majd visszavenni? Főleg kétszer annyit.
Állítólag határidős mágusok a Bokorék, és ha jól sakkoznak, akkor itt nem lesz ilyen OTP típusú árfolyam hintás lehetőség. (szvsz)
most júniusban max. a határidős pozik zárásáról és újak nyitásáról tudnak majd hírt adni. Gyimóthy azt mondta az is csak a hónap másik felében lesz elképzelhető. Júliusban meg kell kezdeni Tamásiban a fúrást, de ez megint az EU-s támogatástól függ, hogy eldöntötték-e már, hogy a próbafúrás projektmegkezdésnek minősül-e. Egyébként ahogy néztem vissza, még aránylag jól is teszik közzé a híreket a többi papírhoz képest.
Többen viszont annyi papírral rendelkeznek, hogyha szakad az árfolyam semmiképp sem szabad az összeset bedobni az ajánlati könyvbe. max. egy részét. Aztán alul meg visszavenni 2x annyit :D
PANNERGY