Már ha egyáltalán elkezdenek nyomozni...amúgy megvan valahol biztos, de vissza már nem kapod az fix...2021-ben amikor felmondott a könyvvizsgáló, már akkor tudtam, hogy ez a cég nem jön vissza, de ment a duma meg az etetés, hogy pikkpakk megoldják és működik is tovább...akkor már az MKB is levette a kezét róla... Az egészséged fog rámenni, ha reménykedni fogsz abban, hogy 1 centet is látsz még majd ebből a pénzből...de ne legyen igazam, kívánom magunknak, hogy kártalanítva legyünk legalább névértéken, ha más nem...
Sajnos ez az ügy nemzetközi bíróságra a büdös életbe nem kerül!! Ahhoz le kellene zárulni itthon az ügynek ,(ami talán évek múlva lenne) annak nem megfelelő el nem fogadott kimenetele esetén lehetne feljebb lépni! Viszont ebből nemhogy ügy még nyomozás sem lesz! Ne gondolja már senki hogy ezzel a politikai érintettségi üggyel foglalkozik majd bármilyen hatósági is. Persze iktatják ,dokumentálják a panaszokat feljelentéseket ,de azzal a mozdulattal dobják is a kukába!!!
Jah, Orbán sleppjét biztos le fogják csukni, nőgyógyászát, testvérét...meg ki tudja ki van még benne...velejéig romlott korrupt országban harcolsz góliát ellen, úgy, hogy neked/nekünk még parittyánk sincsen...lehet elkapják ezt a Máyer gyereket, aki lehet kb semmiről nem tehetett csak sodródott az árral...persze, jó lenne ha megrohadna mind...de ez nem fog ebben az országban megtörténni
A hatóság munkájának elősegítése érdekében, minden egyes apró információ közelebbviheti a hatóságot az elkövetők felkutatásában. Rajta vannak az ügyön, biztató volt a nyomozó hölgy.
Azért,mert legalább megpróbáljuk elérni,hogy a szarházi tolvajok megbűnhődjenek.Sokunknak sok megtakarítását lopták el. Te akkor sem tennél feljelentést,ha betörnének hozzád,és elvinnék az értékeidet,vagy ellopnák a több millás autódat? Minek? Úgysem fogják el őket,vagy találják meg.Szerintem ez nem jó hozzá állás,mert akkor csináljon mindenki mindent amit akar,úgysem lesz következménye.
Szerintem felesleges itt írogatni, linkelni a sok hazugságot, tudjuk hogy mindenki benne volt, tudjuk, hogy eltűntették a nyomokat...engem is dühít, de nem tettem feljelentést...minek...?
OTTone