Ilyen szervezodesrol nem tudok. Kozgyulesen valo erdekkepviseletre van szervezodes jelenleg. Emailcim valahol lentebb is megvan - bemasolom: ott1coop@gmail.com Mindenki azt lat a kepekbe amit akar, szeretne, kepes. Nekem pl az is feltunt a fura epuleteken kivul, h a HIT Gyulivel vagyunk egy tombben/telepen. Valahol olvastam, h a telep NATO minositessel is rendelkezik. Talan alkalmas lehet egy szerverpark megvalosulasi helyeul. Legalabbis en ide el tudnam kepzelni. De ez csak egy fantazma fantaziaja...
Nemzetkozi szervezodes? Ez kerem kizarolag belugy😀 Mivel on hetek ota var es elmondasa szerint nincs turelme, szerintem eressze el az egeszet! Jobban fogja erezni magat. Most ,,zarul Miki mokatara,, ....
Az látszik, a lóvé megvan. Valahol. Partnercég szárnyal, a kérdés az, hogy ezt vissza lehet-e csatornázni valahogy a MAGYAR kisbüfiknek, vagy éppen kattan a bilincs, és/vagy elengedik a sztorit.
Mit kellene látni ezeken a Maps térképeken? Hetek óta várom, hogy történjen valami az OTT1 részvényeim kapcsán, (sok millió Ft) de csak azt látom, hogy mindenki találgat! Nekem ehhez se időm, se energiám! Van esetleg szerveződés nemzetközi bíróságon való érdekképviselet felkeresésére csoportosan? Szerintem sok EU-s országban szívesen segítenének az ügyünkben! Ha van ilyen csoport, akkor linkelje be valaki ide és tudunk csatlakozni.
Azert bedobhatnanak ide is valami jo hirt, mar nagyon kellene. A kicsik teljesen kicsavarva. Kv, megrendeles, barmi, konnyebb lenne a varakotzas. De mi a cel? Miert kellett felfuggeszteni?
Majd ha beindulnak szerverek. Valahol, valamikor. Most csavarozzak oket. A beszallitok lemaradasban. Veszton mi maradt, az alapko? Salgotarjanba megerkezett a cnc?
OTTone