A pénz tudjuk,hogy hol van.Az ügy nagy port fog kavarni.A csalásból szerzett vagyont pedig ma már simán lefoglalják a hatóságok ,hogy kártalanítani tudják a károsultakat.
Itt,ha mi bukunk,akkor a szarháziak is buknak,és mennek a börtönbe ,mert több milliárdos csalást követtek el.Úgyhogy jó lesz,ha pedáloznak,hogy valahogy helyre tegyék a dolgokat!
Ezért kell mindannyiunknak összefogni akinek papírja van!! Én már csatlakoztam, a tájékoztatás szerint komoly , e téren jártas ügyvéd képvisel bennünket!! Mindenki részvényei arányában, igazán korrekt alacsony áron szállhat be a képviseletbe!!! Ne hagyjuk magunkat hülyének nézni!!! Ha bukunk is emelt fővel viseljük majd, nem gyáva féregként, aki fülét -farkát behúzza!!!!
Ilyen ez amikor a tolvaj picsog mert tolvajnak nevezik,de idokozben sem csinal mast,mint a maradek erteket is csak szetbassza. Nem erre kellene a penzt idot es energiat pocsekolni hitvany fergek,hanem visszalapatolni a kilopott penzt a cegbe es a befektetoitek zsebebe. Csak azt nem ertem, hogy az uristenbe nem huzott meg egy kapanyelet senki ennek a rohadek tolvajnak a fejebe?
A kutyat nem erdekli ez mar a Mumajeren kivul. Tehat, az FT nel is rendben van amit a HVG allit. Erdekes. Ha ez igy van, akkor az jelzeserteku. Majer, hol a love? Szerintem, told el a biciklit, nemkivanatos vagy. Jo lenne mar vegre, ha ezt feldognad. Lassan harom honapja nincs konyvvizsgalonk. Kerdes: nem tudnak, v nem akarnak talalni?
Emlékeim szerint a legutolsó rv-könyvben Tűzkő doktor már nem szerepelt, vagy ha igen, akkor 100E db-nál kevesebb rv-e van csupán. Egy időben kb 2M db rv-t kölcsönadott shorthoz, mint utóbb elismerte - persze a menedzsment erről sem tudott akkoriban.
Tulajdonosi összetételről van valakinek információja? 2019-ből találtam ezt az adatot: iSRV Szolgáltató Zrt. (10,54 százalék) és dr. Tűzkő Nándor (6,27 százalék).
Törölt felhasználó2021. 07. 13. 16:07
A közös érdekképviselet ügye folyamatban van. Aki még nem csatlakozott és szeretne az megteheti az ott1coop@gmail.com -ra egy emailt írva. LEGYÜNK MINNÉL TÖBBEN!!!!!!
Jó lenne már ha nem szórakoznának a látszat intézkedésekkel, hanem harcolnának a befektetőikért, akiktől bizalmat kaptak! Hol van a könyvvizsgáló??!! Hol van a pénzünk??!! Hol van a 6 milliárdunk??!!
OTTone