a tavaly előtti eves kgy en ott voltam ... még a Kótai Zsolt boxoló is reszvenyeskent ott ult ... az egyik foszer akinek 850.000db papirja volt eleg szepen osztotta a vezetoseget .....megmondta nekik hogy men ne merjek csinalni azt hogy 250ft alatt emelnek toket .. Perger sunyiban meg mint egy patkany jarkalt egyik saroktol a masikig es igen kapkodta a levegot ...nem.is ertem hogy van ezeknek doktor vegzettseguk....
én biztoas rászánnám! bár nincs papírom, sokáig viszont volt.Teljesen együttérzek veletek. Barkivel megtortenhet ilyen. Jo hogy osszefogtok.ne adjatok fel! dicseretes ez az osszefogas ... nyírjatok ki oket.
Mint mondtam és ez utólag be is bizonyosodott: a közlemények 75 %-a kamu volt. Eddig tartott, amíg ki nem borult a bili. Kívánom, hogy jöjjön vissza ez a szar a kereskedésbe és az itteniek ne bukják el mindenüket. A mostani közleményben már előre mosakodnak, hogy leterheltek a könyvvizsgálók. Ez így is van, csak nem kellett volna eljutni idáig.
Biztos a vírus terjedése miatt elhalasztották, mert a szerverek nagyon érzékenyek a vírusra 😀 kb ilyen nevetséges a nyilatkozatuk a hvg cikkre is. Azzal védekeznek, hogy konkrétan nem jelentette ki a csalást a kv, hanem úgy fogalmazott, hogy a szémlák között összeférhetettlenséget talált, ami a csalás gyanuját veti fel. A mondanivalója evidens, de így még védekezhetnek.
Lehet akkor ez egy “ sorompó” azt ha az állomásvezető meg a mozdonyvezető megegyezik az ottone szerelvény tovabb haladhat a bet vonalon! Keg vs ottone itt legalább megszólaltak keg meg sosem tette!
Utána a cellába megismerik Ibolyát meg Etát , meg Erzsit :d
Törölt felhasználó2021. 05. 29. 10:27
Lesz ez még komolyabban kényszerítve ha a kedves vezetők most már nem nyilatkozgatnak jobban részletesebben nem mellébeszélve. Vagy "BILINCS" :D BILINCS BILINCS BILINCS :d Megy a BILINCSELŐ ember.:D
Látszik hogy olvassák a fórumot...szerintem ezt majdnem hogy kötelező volt meglépniük, főleg ha nincs vaj a fülük mögött, vagy legalábbis nem olyan mint a HVG állít! Szóval, ha olvassák a fórumot, lenne még pár nyitott kérdés: Salgótarján, CNC gép Asura, kínai parkolás E-sport? Van még? Volt e valaha? Nekem hirtelen ennyi jut eszembe, várjuk a válaszokat :)
Törölt felhasználó2021. 05. 29. 10:23
Na ez az ki lett kényszerítve komolyabb nyilatkozat :D
Nagyon korrekt. Azon lovagolnak többször kiemelve, hogy a könyvvizsgáló nem talált fiktív számlákat. Azt véletlenül sem hangsúlyozzák, hogy csalás gyanús körülményekre utalt a kv. Szerintem nem korrekt, hanem inkább szánalmas. Jelentés nincs, a rv. nem kereskedhető de a sajtóval harcolnak.
OTTone