beraktam 7500 vételt arra a szintre és láttam h 22.242 lett a mennyiség. aztán a szépség kedvéért módosítottam a vételi mennyiséget 7480-ra. szóval tudatos volt, nem a véletlen műve ;)
Engem is érdekelne nagyon, hogymire alapozod ezt a hallatlan nagy optimizmust...Van bármilyen hír, infó , stb.? Nyilván az lenne jó ha felmenne,de minden egyes nap beírni, hogy mindjárt kilő, 300, kapkodás, stb., az már kicsit fárasztó szerintem.
Nekem van. Mesterségesen tartják ott szerintem. Hiába minden pozitív hír, Mátra, Iko média, nem engedik. Telenor is be lett lengetve, de ha meg is veszi ML, akkor is mi lesz. Itt azon múlik, h akarják-e hogy emelkedjen vagy sem.
kifejthetné nekem valaki a fórumból, hogy ottókának mi köze is van ehhez a rendezvényhez? persze konkrétumokra gondoltam, mert én akárhogy is keresgélek semmi kapcsolatot nem találok a rendezvény és ottóka között...de lehet h csak én nem látom a fától az erdőt!
Több mint furcsa, hogy egy sejtelmesen körülírt távinterjúból tudhatjuk meg, hogy a főnök éppen Indonéziàban tàrgyalt (vélhetően nem a szabadsàga alatt nyilatkozott erről). Érzik az óriási nyomàst a befektetők irànyàból, magyarul màr úgy összecsinàltàk magukat a 6x-ozàstól, hogy egy rövid közleményt sem mernek kiadni, kivel és melyik üzletàgban folytak megbeszélések legutóbb, csak àttételesen csepegtetnek. Az persze nem titok, hogy pl. a kolumbiai hadsereggel építenek ki biztonsàgtechnikai együttműködést. Kezd vicces lenni a "kommunikàciójuk". 😊
OTTone