A nyomozás folyik,de ez évekig fog tartani.Nem egyszerű eset.Ha néztek híradót akkor ott láthatjátok,hogy sok esetben kábítószeres ügy ,rablás,lopás több év telik el mire lezárják az ügyet,és vádemelés születik.
Én egy károsúlt ismerősömmel tartom a kapcsolatot akinek majd 70 milliója veszett oda. Ők évek óta pertársaságot alakitottak, közzel százan. De szerinte minden oda veszett, hisz ugyanúgy mint nem volt könyvelő aki elvállalta volna, úgy nincs ügyvéd aki a nerrel szembe menne. Szóval itt kitervelten, módszeresen ellopták a befektetők pénzét, asszem 3000 családról van szó!! Az ügy zátványra futott, gyakorlatilag nincs semmilyen nyomozás szerintük.😟😟
Én egy károsúlt ismerősömmel tartom a kapcsolatot akinek majd 70 milliója veszett oda. Ők évek óta pertársaságot alakitottak, közzel százan. De szerinte minden oda veszett, hisz ugyanúgy mint nem volt könyvelő aki elvállalta volna, úgy nincs ügyvéd aki a nerrel szembe menne. Szóval itt kitervelten, módszeresen ellopták a befektetők pénzét, asszem 3000 családról van szó!! Az ügy zátványra futott, gyakorlatilag nincs semmilyen nyomozás szerintük.😟😟
Örülök hogy él a topik. Addig él a remény is. Meg amíg a rendszer beleszámolja abba, hogy összes készlet piaci értéke forintban. Nyomozással mi a helyzet? Én nem tettem feljelentést. De ha valaki kapna kártérítést akkor ugye én is kapnék? Hiszen még nyilván vannak tartva a papírjaim a KELER számlán. Biztos megtalálnának engem, hogy nekem is jár. Habár én nem voltam semmiféle konferencián ahol hamis állításokkal meggyőztek volna arról, hogy ebbe érdemes befektetni. Csak olvasgattam a híreket, nézegettem az árfolyamokat és megtetszett. Szóval talán nekem nem is járna.
Majd talán két-három év múlva eltűnik a számláról ,viszont szembeállítani a veszteséget egyáltalán nem lehet!! Ez a pénz teljes mértékben oda van ,ellopták a neres gecik!!!
Sziasztok! Lehet tudni valamit arról, hogy mi lett a sok feljelentés eredménye? Ül valaki az ügy miatt? Kártalanítottak valakit is? Vagy nincs itt semmi látnivaló és lehet együtt sírni a SET károsultakkal?
Szanalmas fostalicska szarmocsingok. Ugy tudnek rohogni ezeken a balfek,dilettans tragya alakokok,ha nem loptak volna el tobb millio ft-oma, igy viszont csak legszivesebben lekopnem oket egytol egyig,ha csak egyszer is talalkozhatnek veluk szemtol szembe.
OTT1 HÍVŐK!