A Német Rendőrszakszervezet elnöke szerint egy komplett iparág épült ki a kitoloncolások megakadályozására. Ügyvédek és emberi jogi szervezetek, például a Soros György által támogatott Pro Asyl rendszeresen megakadályozza az ország elhagyására kötelező határozatok végrehajtását, a politikusok pedig tartanak a kitoloncolásokról a médiában esetleg megjelenő „nem éppen szép képektől”.
link
Soros aki mint a patkány menekült el Európából , ne játsza már az a gennyláda a agyát ! Soros kellene ebből a világból kitoloncolni örökre !
Végre azért van aki lát benne lehetőséget,és belevett 275-ön egy adagot.Sajnos nekem most nincs szabad kp, ezért nem tudok még venni,de a 250-en jegyzett pakkomat eszem ágában sincs eladni egy jó darabig,az biztos.
ez azt jelenti : a tulajdonosok előtt nyilvánosan felvállalt tranzakcióról van itt szó ....tehát a kategória váltást nyilvánosan kérik meg a tőkeemelés vérehajtása /lezárása után ! Igen , szerintem ez fog most következni .. a kategória váltás !
nem erről van szó? A nyilvános tranzakciók lehetnek:
Részvényértékesítés (IPO), tőzsdei bevezetés, amelynek során a törvényileg szabályozott dokumentációs háttér alapján kiadott forgalomba hozatali engedély szerint értékesíthetőek a részvények.
Kötvénykibocsátás, amelynek során a törvényileg szabályozott dokumentációs háttér alapján kiadott forgalomba hozatali engedély szerint értékesíthetőek a részvények. A nyilvános kötvénykibocsátás lehet egyszeri, vagy történhet kötvényprogram keretében.
Nyilvános vételi ajánlat lebonyolítása során az ügyfél nevében az általa felvásárolni kívánt részvényekre az előírásoknak megfelelően előkészített, és felügyeleti engedéllyel jóváhagyott vételi ajánlatot teszünk, amelyet követően igény esetén sor kerülhet a részvények tőzsdéről történő kivezetésére is.
Sziasztok! Itt is megkérdem, hátha tudtok érdemi választ a kérdésemre. Mit jelent ez a nyilvános tranzakció?Esetlegesen ami szerződést utoljára tettek közzé, és következhet a kategória váltás? idézet a 2018.03.26. előterjesztésből: "Az előzőekben írtakra tekintettel az Igazgatóság arra az álláspontra helyezkedett, hogy a folyamatban lévő zártkörű alaptőke-emelés lezárását követően a Részvénytársaságnak érdemes megkezdnie egy nyilvános tranzakció előkészítését abból a célból, hogy az OTT-ONE Nyrt. a BÉT Részvények Standard vagy Prémium kategóriába átsorolásra kerülhessen, függetlenül a BÉT kategóriarendszerének várható jövőbeni átalakításától.
Azért láttuk,hogy az utóbbi napokban szép nagy pakkokat vettek meg 280-284 között.Nagy forgalmú napok voltak. Aki bízik a cégben,az még most bevásárolt jó áron,és vár türelmesen,hogy a megkötött megállapodások beérjenek, ami aztán az árfolyam is tükröződni fog.
Üdv ! Ma bent álltam 272 -on , de nem ment le addig . Én is további lassú kis forgalmú lecsorgast várok . A jövő hónap közepéig így megyünk . 265 - 285 között fog mozogni , persze ha nem jön valami + v. - hír . A féléves eredményre kíváncsi leszek !
igen , nekem is ebből lett elegem ! Ok.-Ok. hogy néha feszült a hangulat és az ember olyat írt amit nem kellene , de a sok szakmai és jó Embert át akarom ide hozni , akiknek a beírása véleménye fontos !
OTT-One Nyrt. Topic
link
Soros aki mint a patkány menekült el Európából , ne játsza már az a gennyláda a agyát ! Soros kellene ebből a világból kitoloncolni örökre !