Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Jó reggelt. Nyitás 8070-8100 között.Persze az is lehet,hogy továbbra is ignoráljuk a nemzetközi, főbb piacok irányát.BÉT-en bármi meglehet. Ellenállás továbbra is 8200 , első támasz 7970 zóna.
Elmondtam, egyébként minden brókercég jelent is. Az, hogy Te nem.tudsz vagy nem férszhozzá bizonyos adathoz, attól még létezik. Egyébként Te azt se tudod, mennyi és milyen típusú állampapírt adtak el, de hidd el, az Államkincstár pontosan tudja.
Szia Pomperj. Erre nincs egyértelmű, igazolt válasz, csak feltételezéseink vannak. Majd meglátjuk. Mindenkinek vannak kérdései, amelyekre csak az idő adhatja meg a választ. Szép hétvégét
Szia. Lehet igazad van. Engem igazán hidegen hagy bevallom. 9000-ről van OTP de nagyon kevés. (1000 db alatt. Most bukóban de nem kell jelenleg az a pénz igazán semmire). Nem nézem minden nap a chartokat. Pénzem ami most forintban van Prémium Magyar Állampapír 2029/I . február 21-én X milla tisztán minden fájdalom nélkül adómentesen. Nekem a nyugi sokkal fontosabb. Fizetésem jön euróban. Abból még nem teszek át mert szerintem látunk majd 440-450 Ft/EURO-t is simán. (szerintem újra kamatot emel a Fed és ez nem az utolsó alaklom). Kellemes hétvégét neked nektek. Gyönyörű időnk van ma is. Mindenki élvezze ki.
‘97 ota egy-egy kihagyassal de megfordultam a tozsden. Nem indokolt valoban ez a cikk. Csak remelem, hogy nem eppen a “kis bufik” kitomese folyik a reszvennyel es nem egy nagy ontes fog kovetkezni. Ha sokak keze megremeg, akkor beindul egy olyan mozgas, ami belathatatlan.
Ez a cikk feltunoen hazudos, es erezhetoen "megbizas" alapon irodott. , 1) Az a latszatot kelti, mintha nott volna az OTP iranti erdeklodes a kisbefektetok oldalrol. Ehhez kepest a helyzet az, hogy a juniusi zahanas ota folyamatosan csokkeno trendben van. , 2)A cikk cime azt sugallja, CSS meglepodott a sok kisbefekteton. Ehhez kepest azt mondta, " mindenért a bankok bűnhődnek, és hogy egyszerűen nem éri meg ebbe a szektorba befektetni" es csak a cikkiro sugallja azt, " a kisbefektetők másként gondolják ezt, és úgy érzik, 8000 forint környéki áron megéri OTP-t venniük ". ,
Mondtam neked negyed eves stooq. BK eros bazis negyed evesen. Ha kell, megtudjak fogni OTPt nyugati eses ellenere. Hozzateszem semmi erdekem a felben, de chart alapjan ezt tudom mondani, utolso hetes gyertya alapjan, ha jovoheten tori a hetes gyertyankat, akkor eses
Na erre most miért kaptam ennyi mínuszt? Hathor nem volt csütörtök du óta, ezért nem tudott moderálni, aztán megjött és megcsinálta. Ilyen amikor egy topicnak van gazdája!
Egyelore OTP egy ideje elegge jol, hasonlo strukturaban koveti SPY-t. Az SPY meg ma betyarul csuf esesbe fordult.
Szoval, en nagyon is, egeszen bunkerbe vonulosan ovatos lennék, az OTP varakozassal a jovo hetre. Maradok az mellett, hogy gyanus, hogy kesz van ABCDE, es jovo het elejen egy leszuras varhato. Lasd utolso 2 daytrade charton.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!