Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Hogy állunk? Sajnos már csak telón vagyok de nem tudom ezt a netbroker pro-t itt működtetni, a netbroker go nem realtime, és eléggé fostos... Hagytam még bent TL-t eladásra és marha idegesítő hogy nem tudom figyelni. Netboon olyan faxa volt hogy a vonaton is tudtam azért sasolni ha akartam éppenséggel.
Nem akarok Offolgatni. A topik megfelelő működése miatt, néha le kell írni mi miért történik.A többség egy szakmaibb, nem politikai, és nem trollokkal tele fosott topikot szeretne.Eddig nem volt moderátor a másikban, ezért lett ez létrehozva.Lefele mutató chartot is be lehet rakni. Tettünk ilyet is be a napokban.Nincs ezzel baj.. A trollkodást nem kérjük, és a sok floodot Ezt természetesen nem Zsuzsának írom, csak reagálva az utolsó hozzászólások egyikére, mert hozzá is szeretnék szólni amit ír. Szóval a maszatolás szó a tőzsdén nem új keletű, szoktuk írni a belső gyertyákra, köztes, oldalazó állapotokra. A chartom nem mindig jelenik meg rákattintva, úgy néz ki a képküldés oldal nem bírja sok kattintást, vagy ugyanazon kép folyamatosan több ember nézését. Próbálom alternatív kép megoszton újra beadni https://postimg.cc/rRVQYKqW lemaradt, hogy a chart 15perces volt
Hathor-ránéztem a grafikonra,és a napos,gyertyás technikai kép szerint,nem esett el még Ottilia longos képe.7908-as gyertya aljból,még nem sikerült kiütniük.7910 volt az alja.Nálam a 7908 elesése jelentené,azt hogy negálodik a legutóbbi emelkedési hullám,ami 7830-ról indult.
Maszatolás...ez jó :)) Már hallottam használni ezt a kifejezést,de nem pont gazdasági témánál. Nem egyszerű,így igaz.A közel 100 pontos rés,amit ma betöltött,hát,éppenséggel maradhatott is volna,legalább részben nyitva. Hamarosan kezdődnek itt is,meg USA-ban a negyedéves gyors jelentések ,meg ne felejtsük USA-ban november elején választások.Lesz itt bőven hír,ami mozgassa a piacokat.A többi hírt meg már említették egy páran.Háború, EU-s lehetséges pénzmegvonások M-tól stb.
Paja elment a másik topikba Hathorra mutogatni... Nem értem mindenki maga dönt mit csinál a pénzével, itt csak véleményeket cserélni jövünk, nem fix tuti tippekért...R 8024 körül
Hazaérve megnéztem a chartot.Most látom volt egy Fej-vállak alakzat fent, az letört. Nyilván ha van chartingom, és ülök a gépnél előbb beadom a képet. Este csak napost néztem investingen.78.6os korrekciós szintig esett ezen a charton kb. https://kepkuldes.com/image/iJqGNu Egyelőre köztes ponton vagyunk, okosságot nem tudok mondani most. Durván 7838 alatt esés, 8300felett long. Közte maszatolás. Ha látok új jelet szólok
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!