Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szerintem nem. Be kell látnunk, hogy az itt befektetők néhány milliója (tíz milliója), az aprópénz.. nyilván pejoratívnak tűnik a jelző, wttől még tény, hogy kibüfik.
SZVSZ a "háziasszony" tőzsdei szleng, az olyan kisbefektetőket takarja, akik nem túl tudatosan, néha csak hallomásból, mert pl." azt hallott most érdemes venni, mert olcsó" alapján hoz vételi döntést, főként a családi kassza terhére. Tehát nem foglalkozik elemzésekkel, fundás és technikai kérdésekkel, egyszerűen csak vesz, mert most olcsó a portéka, és hát 18.000 is volt, és mennyit fogok keresni, ha újra oda felmegy az ár.
Nevezhetnenk magunkat guerilla-harcosnak is, akik gerilla taktikaval (kiszemelt jo pillanatban nagyot odavagni, megszerezni, aztan pucolas) harcol a maga szereny eszkozeivel a sajat erdekeiert a regularis hadsereg, a folenyesen nagy tuzerovel es meg nagyobb informacio-folennyel harcolo intezmenyi befektetok, Alapok, Brokerhazak, Fundok, Allami es nagytulajdonosok, plusz Insiderek ellen. Dehat eppen a kollega nevezte haziasszonynak, talan nem is lenezoen a gerillakat, mint mi, te meg en.
Ez erdekes grafikon, sejtettem hogy van valamilyen osszefugges de nem gondoltam volna hogy ennyi.. :) Akkor johet az OTP tovabbi eses az SP "erejet" figyelembe veve..
Haaaat ez meglepett. ugyanis itt vannak a haziasszonyok. Te magad vagy a haziasszony kategoria :-) Nekem nem ugy tetszik, hogy méltoztatnának sok penzt atiranyitani a kosztpenzbol OTP-be.
Jó reggelt! A pénteki napot, főként a zárást nem tudtam hova tenni, mínuszos napon gondolnék végig, habár a háziasszonyok a koszt pénzzel tudnak még meglepetést okozni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!