Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Na vettem OTP-t, boldogok lehetnek a longosok! Innentől kezdve garantált az esés, mert OTP-vel még soha nem jártam jól, csak a Ricsivel, MOL-lal, meg egy-két kispapírral. Nagyon figyeljétek az árfolyamot!
Ha megnézed a forgalmakat (állampapír pár nap alatt vagy 100MRD), akkor látható, hogy már abban az esetben is, ha a vásárlók egy minimális százaléka döntött úgy, hogy inkább állampapír, mint részvény, akkor annyi elég volt egy ilyen eséshez. Hetek óta alig van forgalom. 100-500 millió már el tudja mozdítani az árfolyamot pár száz ponttal, ez pedig lehet csak néhány embert jelent, aki átalakította a portfólióját. . Ha egy trader vesz állampapírt mialatt a piac (mondjuk OTP), ha hullámokban is mozog, de elér éves szinten 20-40%-ot szerinted egy tüske nem állja meg a helyét, egy valószínűleg legalább részlegesen frusztrált társaságban? Úgy tudom pár évvel ezelőtt háromszoroztad a számládat, mi ez a 20% ahhoz képest? Másfelől, azért mert kapsz mondjuk 10-20 dislike-ot egy pf topikban, úgy gondolod, hogy a teljes piaci hozzáállást látod? Engedd el!
Kicsit off a téma szerintem. A cikk rossz. Kedden 16.00ig lehetett venni utoljára a 2033I papírt, ami utolsó 18%ot kínáló papír lesz. Tegnaptól,azaz szerdától van az új sorozat. Mondjuk furcsálnám ha OTPsek szaladtak volna OTP helyett Állampapírt venni, és ehhez eladói nyomás is társult volna, eddig mindig mindenki a 16-18% kevés Álompapírimmal cikiztek. Minek vennék?
https://akk.hu/download?path=9b598f45-94c8-4523-8251-b2ab2f84ea14.pdf A sajtóközlemény szerint a vásárlás már lezárult az új sorozat bevezetésével. Az
az érzésem, ahogy reggel említettem, akik be akartak vásárolni, azok a
múlt héten, hétfőn eladhatták a részvényeket. Tegnap már nem volt
értelme.. A pf cikk eleje és vége számomra ellenmondásos. eleje: "Sokan dönthetnek úgy, hogy november 30-áig gyorsan bevásárolnak a most még elérhető, jövőre 18% felett kamatozó PMÁP-ból." vége:"Mindezzel együtt lezárják a most még elérhető, 2033-ban lejáró (2033/I) sorozatot: azt legkésőbb november 28-ig lehet megvásárolni."
Olvasd el Rejtő Jenő:Piszkos Fred a kapítány c. könyvét.Benne a magyarázat:mivel mindenki utálta a kapitányt,ezért mindíg az ellenkezőjét tették,mint amit javasolt.Mivel ezt Ő nagyon jól tudta,mindíg az ellenkezőjét mondta,mint amit el akart érni.Így aztán célt is ért! :-)
Továbbra is szurkolok az OTP tulajoknak. Ez a mai azért már nem volt olyan szép mint a tegnapi, de ezt be lehet még tudni konszolidációnak, ahogy Hathor írta már ma. Remélem nem azért emelkedett szélsebesen kb. 900 pontot, miután hetekig lassan cammogott, hogy a cimbik jó hozammal tudjanak kiszállni, és gyorsan becuccoljanak ma és holnap PMÁP-ba! Az csúnya lenne! Sajnos nem elképzelhetetlen ebben az országban!
Jánosunktól egy szösszenet két napja: Egyelore ez a varakozas, aztan majd igazitjuk ahhoz, amit az eladasi nyomas mutat.. http://keptarhely.eu/view.php?file=20231127v03xs1tm3.jpeg . Hagyd had omoljon ki a csalodott, mostanra kisse csuf bukasban ulo "nagyon sikeres" kollegakbol a keseruseg. Szukseguk van arra, mert mindenki mas hibas, es mindenki mas tevedett, csak ok nem. Foglalkozzunk az erzelmek szemete helyett a szakmai temaval.
pomperj
ma, 07:00
Előzmény:
Fibonacchi
" "Sokkal inkabb az a gyanu allhat mogotte, hogy a tegnapi nap egy "OTP manipulalt" nap volt." János! A mai napra mi az aktuális magyarázat? Én , mint "bullos kispajtás" szeretném megérteni, hogy miért nem az történik, amit te megjósoltál...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!