Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Elliottról írtam, ott három megjelenési formája van a matematikai "háromszög"eknek: Leading és Ending Diagonal és a Triagle, ez utóbbit hívjuk háromszögnek, az első kettőt szoktuk éknek, nem a hagyományos TA szerint, hanem elliotti értelemben. Elliotti értelemben a 4 fajta háromszöget azonosíthatunk (szimmetrikus, emelkedő, csökkenő és szélesedő). Csak a szélesedő háromszögre lehet igaz, hogy a és c egymáshoz viszonyított helyzete úgy néz ki, hogy c magasabban van, mit az a pont és b és d egymáshoz viszonyított helyzetében d van magasabban, ebben az esetben a háromszög szélesedő. Elliotti értelemben az OTP napos chartjára egy Leading Diagonal és egy trendmozgató, vagy egy flat korrekció C/Ending Diagonal rajzolható fel a jelenlegi helyzetben - azonban nem zárnám ki azt, hogy az alakzat nem az, csak jelen pillanatban tűnik annak, távolról szemlélve. A hagyományos TA szerinti ék, vagy éppen egy "Rising Wedge" persze lehet, vagy éppen kizárható, akár az általad említett okok miatt. Bocs, hogy ennyire belementem, de félek nem egyről beszéltünk, én Elliott szemüvegén keresztül nézem leginkább a dolgokat, talán így tisztább.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!