Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Jó reggelt,és zöldbéla szavaival élve,eredményes kereskedést mindenkinek.8150-8180 között indulhat a mai napos gyertyánk, remélhetőleg a 8200 nem fog ellenállásként működni,mint a tegnapi nap folyamán.Na meg a hátrahagyott rés 8246-8262 között. Túl optimista forgatókönyv lenne,ha már nyitóban betöltenénk..Támasz 8080.Ft továbbra is 414-415 között,nem a bizalmat mutatja kis hazánk irányába.
Irj nyugodtan, semmi rosszat nem irtal. Mindenki elnondhatja velemenyet, ami OTPvel kapcsolatos. Koszi a visszajelzest mindenkinek. Meg finomithatjuk igeny szerint. Lenyeg, hogy mindenkinek elfogadhato allapot legyen itt, es troll mentes legyen
A dühömet kiadom és amikor meglátom magam megijedek és megfogadom, hogy legközelebb másképp csinálom. Amcsi kötvényeknél akkora korrekció van, mint ide Vazs megye! Várom az októbert, de most már tényleg csak figyelő üzemmódba kapcsolok, valaki cenzúrázzon!
Magas labda,így rákérdezek:Mit szoktál te tükör előtt elintézni? :DD Ma , főleg a kereskedési idő vége felé,már nehezemre esett érzelem mentesen figyelni,ahogy szorítják le az árfolyamot,minden kis felpattanást elfojtva. USA hamarosan zár ,napon belüli max közelében 2-2,5% pluszban.
Amióta megszületett nem írtam a másikba és nem is olvasom. Szintén hálás vagyok, hogy van. Bár írogatok ide, de nem vagyok technikus, én inkább a fundamentumokkal foglalkozom. Azt vettem észre, hogy akkor jó nekem, amikor a mások meglátásait figyelem és nem a magaméval foglalkozok. A jövőben igyekszem háttérbe vonulni és az emocionális megnyilvánulásaimat majd a tükör előtt elintézem.
Na visszatértem, du nem voltam. Látom a záró nem fényes, de remény még él. Ha kint maradnak így lehet egy kis megnyugvás. A dollár is megyeget vissza, már jóval 430 felett gondolkoztam a shorton, de most ebből kimaradtam, nem szeretem, ha nem vagyok gépnêl, inkább követem folyamatosan, limitezni nem annyira szeretek.
Nyomjak a minuszt a kollegak, de sajat otletet senkitol nem latok rajtunk es Pomperjen kivul. Usa mar +1.7% Szep fordulos gyertya lesz. Buxban befostak, de lesz futas. Ok tudjak
Ennyit tud a BÉT.Miért jönne ide bárki is befektetni?A kaszinózás sokkal kiszámíthatóbb .A dax-ban megléptem a long-ot, rés töltésre,és bejött,méghozzá nem is akárhogy.Minden tiszteletem az otp hosszú távú befektetői iránt,akik még ezekben a megpróbáltató időkben is kitartanak.Tényleg.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!