Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Az a baj, h elkerülhetetlen, az OTP és az egész BÉT összeforrt a politikával. Egyáltalán nem ideális ez a helyzet, de ez van. Hiába erős a funda ha nincs bizalom a külföldi alapok részéről. Nyílván lehet kultúráltan, az OTP-nél én is bizakodok, de pl. a MOL az életben nem lesz 3k fölött míg a köpcös a miniszterelnök.
Amúgy többiek kérték legyen egy olyan topik, amit moderálnak, és lehet OTP témát is olvasni, nem csak a párt csatát, politizálást, és egymás cseszegetését. Na ez van itt kiszűrve. Nem lesz percenként elemzés, de napi egy sem.
Nem kell vele foglalkozni,akit nem érdekel,van még bőven más lehetőség.Csak azért fáradtságot venni,hogy ide beírj egy ilyen kommentet...passz.Sok nyerőt!
ki-be mászkálnak az augusztusi gyertyában :DD ,aminél a gyertya test 8150-kanóc 8122.Döntsék már el mi legyen??Nekem mindegy,csak egész nap ezzel kínlódtak.
Ezt mindenki döntse el maga. Senki fejéhez nem tartanak pisztolyt. Amúgy minek venni, ha nem vagy biztos magadban, a piacban, és a helyzetben? Lemaradsz valamiről, vagy a kapzsiság hajt?
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!