Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mi is jórészt a sajtóból értesültünk arról, hogy az újjáépítési alapról szóló tárgyalásoknál az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatos kérdéseket is fel kívánják vetni. Mivel még nem kaptuk meg ezeket a kérdéseket, ezért nem tudjuk megmondani, hogy melyek azok a konkrét problémák, amelyeket kezelni kell-mondta Navracsics úr. Ez nem túl jó hír!! Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Mindenki csak néz, hogy most mi van, aztán jönnek a kényszereladások és szépen lemorzsolják. Várni kell még sajnos a fordulatra, de bármikor jöhet egy impulzus és akkor elszáll, szerintem legkésőbb október végéig lesz egy q3 ralli, honnan hova meg se merem tippelni.
Most komolyan te ezt nézegeted, hogy mennyien nézik meg??? Tulajdonképpen ezért (is) csinálod? Milyen könnyű neked örömöt szerezni, ezért én mindig megnézem.:)))
Ki mire számít a mai nap folyamán? Én pesszimista vagyok most, tehát mínuszos nyitást követő esésre számítok egésznap, kérdéses hogy a 8125 meg tudja-e tartani, vagy az utolsó órában elesünk 8000-ig.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!