Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Sziasztok! Csányi is megmondta mult heten ha jol emlekszem, hogy nyugateuropaban 0.6 os P/B n ertekelik a bankreszvenyeket. Az OTP ettol azert tert el mert nyeresegesebb volt ezeknel. Most a kulonadok, celtartalek miatt ez el fog parologni es mar nem a P/E t nezik a befektetok hanem a P/B t. Ergo irany 6000 ha jol tudom ptt van 0.6 koruli P/B je.
Nem ebben a fórumban,de annyit elárulhatok,hogy augusztus elején,amikor nekilódult az árfolyam 8100 környékéről, és már 9400-nél volt az érték,fogadtam abban,hogy szeptemberben betöltjük a 8120-8122 rést,lesz itt az árfolyam.Ennyi a története ennek,a résecskének.Ha nem megy le 8120-ig,akkor bukom a fogadást :DDD
és nem akarják megtenni...az eszem eldobom :DDD 8122-ig letolni,aztán gyorsan fel 8164.Feladom.Akkor ne töltsék be.Menjünk a ma nyitva hagyott rés irányába 8246-8262
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!