Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Dollárt néztétek? 432. A kamatemelés után. Nagyon kemény. Annyira örülök hogy kihajítottam a dollár shortot az MNB döntése után 10%-ban. Minden apróságnak örülni kell.
Nagy para van, sok a remegő kezű ilyenkor. Inkább adják bukóban mert fosnak. Én is vettem már 10000 fölött aztán eladtam vettem és így tovább lementem 8300-ra. Nyilván így is bukta, de legalább nem 11000-es átlaggal vagyok benne.
Randiban készítem még. Sajnos októbertől megszűnik. Marad stooq, ami nem ilyen jó, és nem reál, ott csak gyertyák alapján tudok haladni. Van lehetőség Markerst előfizetni több ezerért/hó. Én egész nyáron nem kapcsoltam be chartingot a nyaralgatások miatt. Most tértem vissza szept közepi hétvégén. Ilyen jó chart nem lesz októbetől, de valamit majd kitalálunk ,-) Erste szponzorálhatna minket egy kis Markerssel. Már fizetünk, Real Timeot, tranzakciós díjat, jutalékot, számlavezetést lassan és állományi díjat.. Ráadásul van vagy 5bróker számlám Nem semmi
Hosszútávra jó lesz, én ilyenkor azzal vigasztalom magam. :) Meg nekem itt a bukóim olyanok hogy ez a tőzsde, tudtam hogy veszíthetek is a certikkel jó nagyot nem csak nyerni lehet, ez az év elég kuka most, de augusztusban már úgy álltam hogy majdnem nullasra kihoztam még 1-2 hét emelkedés kellett volna, de sajna ott megint beütött a ménkű és most legatyásodtam. :( De nem kell kenyérre a pénz ami itt van vannak pmáp és egyéb tartalékok én amit itt kockáztatok az nem fáj annyira. Nyilván nem esik jól mert ha pmápba rakom mennyire jó lett volna, de kár már ezen vesződni. A covid után is micsoda patt volt, reméljük most is lesz majd valamikor, legyen az 2022-ben, vagy 23, 24...
Még kitart az 5perces doji fordító, de tapad le rendesen, meg BUX is a támaszra, megint konszolidációs szakasz van, ami tovább reccsenhet, ha délutánig nem jön futi emelkedés
Okos döntés stopot használni és folyamatosan lentebb visszavenni. Így kéne. Én még nem vettem, várom a jelet én is. Egyelőre törékeny a hangulat, de tény az ágyúk dörögnek. Még jönnie kell Magyarország leminősítésének a vételi szinthez
Nem tudjuk hol érdemes. Ha lenne egy tűzszünet a fronton akkor most érdemes. :) A háborút se várta senki, aztán csak lett belőle. Miért ne lehetne vége ilyen hirtelen? Ez csak egy a forgató könyvek közül , lehet atomháború is ,az a másik véglet. De bízzunk a mielőbbi rendezésben. Mindenki döntse el neki mennyit ér meg a papír és ott vegyen.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!