Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Itt élvezkedés nem lesz. Ha kihagyom azt a hozzászólást és nem törlöm, szóljatok. Felesleges a kiröhögés, trollkodás. Bárki kerülhet kellemetlen helyzetbe. Esésről lehet írni továbbra is, de nem személyeskedni és mást kicikizni a fórumon
Nem sértettél meg, az tegnap este volt hogy elgurult nálam a gyógyszer valakire. Csak nem szeretem ha valaki élvezkedik mások bukásán és kineveti őket. Mindenki hoz rossz döntést nem kell megalázni attól. A real 8070/90. Én most vettem turbo longot 700 alatt. Meglátjuk mi lesz belőle. Elég túladott már .
Super ciklusban lehet ABC hullam. Nem kezdem, de nem lehetetlen. Felolem minden mehetne fel, kis papir longom van mar, jo lenne a bull piac, de ha nem, veszunk lentebb olcsobban. Nekem az is jo
Fed kamatemelés vége fele lehet talán a megnyugvás, persze függ az orosz helyzettől is. Ha a jövőt árazza a tőzsde ott azon a ponton árazza majd a kamatcsökkentést, és elkezdődhet a kötvényekből a pénzek visszaáramlása a tőzsdére.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!