Nem bankodok , azert netto 40% profit a befektetett portfoliora nem rossz. Ami brutto 70% es ebben benne van egy ricsi buko …. (Az csunya volt) ricsi buko nelkul 60% netto lenne a nyero es kb 90 brutto. Azt mondom hogy kisbufikent nem rossz ez. Hogy az osszegeket szemleltessem ez kifutotta a dubaji nyaralast meg ket wellness hetveget itthon 5 csillagos szallodaban . Szoval ingyen volt a pihenes :D ja igen nekem ez csak hobbi . Munka melle kis raadas. Remelem ti is sok adot fogtok jovore fizetni ha ertitek mire gondolok ;) mindegy hogy shortos vagy longosok vagytok :)
Ezt a haboru veget arazzak dolgot szerintem felejtsuk el. Nagy valoszinuseg szerint csak annyi tortent hogy 2 honapig a valasztas miatti bizonytalansag fogta vissza a papirt es most hogy ez a kockazat kiarazodott a papir vegre megindulhatot. Az eredmenyei jok es eddig is 20K fole vartuk azok alapjan.
Hat akkor ezt a merfoldkovet is elertuk vegre. 2000 certitol viszont en igy bucsuztam. 3 nap alatt kozel duplaztam veluk igy ez most eleg is volt. A tl 91 ek meg megmaradnak. . Meglatjuk lesz-e penteki beeses es milyenek lesznek a negyedeves szamok. Ha tartja a 20.000 et akkor lehet lassan atkoltozok tl 91 bol tl97 be. Ha esik a jelentes utan akkor meg csak visszavesszuk valahol lentebb ezt a 2000 et.
Nyugi látni fogod. :) Inkább igyál egy legdrágább sört és örülj a nyerőnek. Grat. (Én még tartok mindent. TL88 am van sok 3200 átlaggal....de nézem a végét)
OTP részvényesek ide!