A BÉT lassan vörösben izzik, pedig még komoly hír se jött. Egész jól startolhat a TS69! Micsoda parádés indulás! 1050- ről 3 óra alatt 1250- re. Pedig azt hittem az indulást se éli meg. Ha az ember jól használja a stopot és tényleg rövid időre nyit pozíciót ez egy csoda papír. Mire leírom lehet már 1300- on lesz….
2022ben 12ezer körül volt a könyv szerinti erteke ha jol emlekszem, mégis esett onnan több mint 4ezret, sajat értéke alá ment 30%-kal. Biztos hogy a covidkor is több mint 8ezer volt a sajat ertek, ott is ala ment. Ha esni kell neki akkor eshet a sajat erteke ala is joval. Én sem gondolom, hogy most nagy esés lesz, ugy tűnik a vilagvege most is elmarad, csak hogy nem kell ahhoz ragaszkodni hogy konyv szerinti ertek ala nem mehet, mert mehet.
Nem kötekedési szándékkal és irányába valós tisztelettel gondolom azt, hogy némi csúsztatás volt abban a mondatban, hogy halad a terv szerint. Mert a terv nem az volt, hogy beszakad hanem emlékeim szerint 19+. A fordulás során és még korábbról, berajzolható volt az a szint, de szerintem az nem target szint volt, hanem csak egy potenciális pingi szint amit az esés során elért és fordult.
Nem certit vettem, hanem részvényt. Én sosem certizek, engem csak azért érdekelnek a certik, mert a kiütésük, illetve az új certi bevezetése jelentősen befolyásolhatja a részvény árfolyamát. . A 20K-21K-s várakozásokkal kapcsolatban nekem az a fő bajom, hogy ha a nagybefektetők a gazdasági recessziós és háborús félelmek miatt az egész részvénypiacot túl kockázatosnak ítélik meg, akkor átcuccolnak kötvényekbe, cashbe stb. Hiába van nagy potenciál az OTP részvényekben, ha a részvényeket általánosságban túl kockázatosnak tartják a nagybüfik és csökkentik a kitettségüket. A másik gond, hogy az OTP bankrészvény, ami finoma szólva sem nevezhető defenzív részvénynek.
Velemenyem szerint ha biztonsagosnak tuno certit vettel akkor mindegy hol az alja kb. Sokan varjak az armageddont. Nem fog jonni . Esik kicsit ? Esetleg maszatol ? Lehet , ki tudja . En azt mondanam sajat tőke szontje ala nem fog esni, max par szazzal es ez a legrosszabb eshetoseg. Nyilvan verne az ember a fejet a falba hogy vegetett volna lejjebb is meg nezheti a minuszokat , de ev vegere be fog erni minden. Varakozasom fenntartom 20k fole legkesobb tavaszra 21-22 kornyekere. Mindenkepp plusszosan ki lehet szallni majd tl bol.
Lehet a jelentes miatt emeltek rajta 300at, az meg nem rossz, mert látszik hogy figyelemmel kisérik az otp-t. Jelentéktelen vackokat fél évente piszkalnak meg
Tényleg röhejes, erről én is írtam. Ami még inkább az, hogy az elemző egy arab csaj, aki Dubaiban üldögél, az ottani MS-nél. Ha a régi felosztás érvényes még, akkor afrikai, közel-keleti és kelet-európai cégeket elemezhet.
Mindig alsószáras gyetya a hm vagy kalapács, különben nem lenne ez a neve :) nem a megjelenése a fontos, hanem hogy validálódik-e a következő gyertyákkal alázárással. Amúgy kb 50-50 h letöri-e vagy sem :D de én pl azért is figyelem, mert sok infót hordoz magában, pl h megjelent egy elég nagy eladói bázis ami a folytatást illetően azért iránymutató tud lenni. Persze ezt meg is veszik mert a piac még mindig bullos, de nem mellékes az sem, hogy ott van az a “tömeg”
Vettem egy jelképes 200 db-os pakkot 17.840 Ft körül. . Tapasztalataim szerint valahányszor jónak gondolok egy árszintet a beszállásra, mindig esik még legalább 400 - 500 forintot az árfolyam. XD
Vettem az imént OTP-t 17805-ön és 10-en... Adok egy esélyt, hogy ez a támasz megtartja. Annyit elvárnék a papírtól, egy ilyen jelentés után, hogy a felső rést 18560-nal betölti.
OTP részvényesek ide!