Ha már jó régen olvasod ezt a fórumot, akkor biztosan emlékszel a kettőnk viszonyára! Ha nem, akkor keresd vissza! Megvan minden! Azóta elvagyunk egymás mellett. Nem egy hülye gyerek!!!! CSAK, valami el van csúszva! Nem tudom mi az oka , nem is lényeges talán, de majd egyszer még Ő is segíteni fog! Valamikor......................
Jaja túlvett, álljatok át inkább Ricsire, toljuk meg a szekerét 10000-re végre, utána jönnek a short zárók és folytatják. :) A nyerőből majd visszajövünk otikát venni. :))
Erste azt mondta 750 utan 19 johet , szerinted most jon piheno . Hmmm nem tudom , tul jol mentunk jelentes meg odebb. De a vegen stolcznak lesz igaza. Egy biztos ha jonne korrekcio vetelre kell hasznalni.
A cél mindig az 1-es!! 18750 volt itt!! Ez meg is lett! (nem utólag rajzoltam oda! ) érti akinek szól! Jaaa nem,,, nem az én érdemem, tanultam! Hol? ITT! Kitől?? (majd hülye leszek elárulni!) :))))))))))))))))))))))
https://www.tradingview.com/x/vTmH2hPL/ Látod Macus ilyen ez. 325, 550, 750, "Az utak gőzölnek a malmok őrölnek"" !!! Begyütt ez is pedig még pingfing sem vóót csak zászló! :))))))))))))))) Na spekuláljunk tovább!!!!
OTP részvényesek ide!