14650-nel nyitottam a TS61-es short certit. Belátom,a korrekció várás,és a Moody's miatt is bíztam a poziban. Ma reggel a felét zártam,mert nem a várt leminősítés történt. Longot nem nyitottam,mert a magas nyitás elvette a kedvem tőle.. Az előtte levő időszakban többnyire long certijeim voltak,egy-két kivéleltől eltekintve,amikor a korrekció várás miatt váltottam shortra. 12.300-nál,13, 14, fölött,de többnyire vesztőben zártam le őket,mivel száguldott tovább az árfolyam. Most újra shorttal próbálkoztam,ami úgy néz ki bejött eddig..Persze ha megtörténik egy egészséges korrekció,akkor majd újra longba állok,mivel az idén az a fő irány. Most akkor mi vagyok,shortos,vagy longos? 🤣🤣🤣
Fordul a piac,ennyi.. Nem kell mindig hírekre várni.. 9.700-ről felment 14650-re,szinte megállás,ill.korrekció nélkül,azért mert fordult a nemzetközi piaci hangulat is,plusz jött a brutál jó gyj. Dehát ez akkor is 50% márciustól! A profitot néha realizálni szokták..😉
Lényegtelen ki hova várja... a szerkezet kifujt most jobb esetben egy két ezzer lejebb lesz a kövi beszálló pár hétig de akár egy két honapig is eltarthat a konszolidácio.... roszabb esetben eshet 8 ezerig is... tudom hogy ez hihetetlen mindig hihetetlen mikor esik .... :)
-Erste:--A múlt héten megindult a korrekció az OTP árfolyamában. A pénteki nagy esést követően ma reggel felpattant az árfolyam, de ettől függetlenül a tágabb kép a további csökkenés irányába mutat. Az augusztusi begyorsulást követően az árfolyam hamarosan visszatérhet az emelkedő trendcsatornába. Rövid távon a 20 napos mozgóátlag és a 14.012 forintnál húzódó szint jelenthet támaszt az árfolyam számára.Támasz és ellenállás szintek
OTP részvényesek ide!