ne aggódj vannak akik irigyelnek. Én most értem vissza bankból ... minden eladva, kp.-ben ülők. Meg persze OTP 11.000 és egy kis OTP középeuróba ... Képtelen vagyok felhívni a brókert hogy aktiváljon short lehetőséget.
Valaki esetleg meg tudná mondani napon túlra hogy lehet a portfolionál shortolni? Mivel nem lehet így 10000 től veszem második pakk is meg van 9800 fölött valamivel. A feltett ábrám alapján bár mikor fordulhat. Meg látjuk most be jön -e 10ből eddig 8 oké volt.
Igazam volt. Írtam Lizinek, hogy ha elesik a 10K, akkor short. Meg is csináltam. Eléggé vastagon pluszos az egyenlegem ma. Te viszont újra a vesztesek táborában vagy.
Nix ugri-bugri kapkodás! :) Vannak beragadt long pakkjaim, de az utolsó vételével még mindig várok. . Osztikamat kezdi közelíteni a 4,4%-ot. 5%-ot el kellene érni. p/e első illetve második negyedév eredménye alapján valahol 8,3-9,1 közötti. Le kellene menni 8 alá egy igazi fordulóhoz.
Mindenből menekülnek az egész világban… A kriptók ma 10 - 30 %, de valami 90 %-ot esett. Én USA kis papírokkal kereskedem egyébként, ott olyan vérengzés van, hogy egy hónap alatt rengeteg papír eset 20-60 %-ot.
Erről megy a vita itt a fórumban. Többen mondtuk, hogy a hosszú távú vételeknek nincs értelme. Sokan közellenségek emiatt a fórumban. Nem bántásból mondja senki. Most nyilván a saját kárukon tanulnak.
Nyugodtan, nem napizok. Szerintem erősen túladott minden, de tudom hogy direkt csinálják, mert a shorttal több pénzt keresnek, utána meg olcsón tudnak jó részvényt venni.
Törölt felhasználó2022. 05. 12. 11:33
Hát ez nem jött be otika 10k alatt. Vicc lenne ha 9500 ról vagy kornyekerol fordulna...szal egyelőre elengedtem, fene tudja mit fog szlalonozni. Biztos lesznek átjátszások 10k felettel.
Szó se róla, Csányi ezzel a "16K-t ér mindenképpen" szöveggel megvezette a háziasszonyokat, örültek a 12-13K-s vételeiknek, de látszik, hogy túl korán vettek és ki tudja mikor lesz 13K!
OTP részvényesek ide!