Átlag fölötti,közel 5Mrd-os forgalom mellett a 11000-es szint ma újra tesztelésre került,de még ez is kevésnek bizonyult,hogy ebben a magasságban megvesse a lábát az árfolyam. A nap végére,egy termetes Bozu gyertyával,így is sikerült újabb rekordot elérni,a 10980 a mindenkori legmagasabb záróár. https://postimg.org/image/uxogxtcf9/ A pozitív technikai képet erősítheti a kialakult bullish átölelő gyertya alakzat,amely kedvező estben újabb vevőket hozhat és a kereskedő robotok is felfigyelhetnek erre. A támasz és ellenállás között oldalazó árfolyam ismét a sávtető közelébe ért,lassan döntenie kell az irányról, hogy lefordul vagy kitörve zónájából új csúcsok felé veszi az irányt.
Próbáltam lerajzolni a lehetőségeket. Képeskönyvnél járok ... Meguntam. Maradjunk annyiban, hogy vagy 11 200 környékéről a héten lefordul 10k-ra, vagy jegenyefa és újratervezés.
Hohó! Azon a charton nincs rajta meddig mehet fel a jobb váll. Van abban még hely fölfele térben és időben egyaránt. Holnapra még nem várom 11 100 fölé és kb délután három környékén csinálja meg a csúcsot. Kisebb korrekció után a vége valahol 11 150-180 lehet kb csütörtökön (pénteken?). Ez egy nagybani optimista elképzelés, pontosítást igényel folyamatosan. Én meg nem játszom az tuti. Certiben ki szokták szedni a stopot. Gyakorta 60-80 forinttal odébbról is mint ahol az árfolyam szerint lenni kéne.
Érdekelne engem is mások véleménye egy ATH-t produkáló B hullámmal kapcsolatban, miután erről már folytattunk eszmecserét gtg-vel és Veled is (1043486). Akkor több esélyt adtál Te is egy impulzív 3 vagy 5/1-nek, még úgy is, hogy mutattál 2007-ről példát egy esetleges ATH-s B-re. Szerintem ez továbbra is emelkedő trendben impulzív hullám, ami már elkezdte az 5/3-at 10620-nál jan. 10-én és ebben a hullámban ATH-ra megy , majd mégegyszer a 4-es után, de nem biztos, hogy magasan fejezi be, mert hosszú volt az 1-es hullám és lehet két rövid, ahol a 3-as hosszabb.
Igen, én is ezen filózok: ha 11K fölött akarják, akkor mit sz@**roznak itt 10 forintokkal az előszobában?
Törölt felhasználó2018. 01. 16. 18:04
Pont ezért bármennyire is nagy a létjogosúltsága Maci chartjának holnap 950 vagy ha lejebb jön 930-20 körül longot veszek annak kéne reggel a min árnak is lennie [azért írom,h reggel mert ha 11200 körulről lefordulna lehet nem az a napi min ami még reggel annak tűnik]Szűk stoppal fogom követni ami ugye a certiben bajos mert az árjegyző van,hogy ugyanannál a valós részvény árnál a certi köszönőben sincs az előzőleg ugyanott álló részvényár ugyanazon certi árával,így lehet,hogy jobb ha valódi részvényt veszek Tlongot,majdem ugyanaz már a tőkeáttét,kicsit drágább de egy hirtelen nagy mozgás a certiben stop kiütés elviheti most az elérhető nyereség nagy részét részvényt könnyebb stoppolni
Hát de nem mindegy,hogy emelkedésben vagy esésben ám,ilyen magasan még nem zárt emelkedésben és ez az ok a 11K fölé kerülésnek a tegnapi 820 tól ez egy rövid körű emelkedés indult nem tudom még ott mi történik az se,hogy hogyan,de szerintem ott leszünk
Nagyon is vszínű főleg ha holnap csak 11200 körülig jutunk mert ez a 980 as záró arra utal,hogy holnap tartósan érsd:nap nagy részében,11K fölött leszünk
OTP részvényesek ide!