ja igen ítt a kötéslistán soha nem láttam (elég régóta nézem a kötés listát) még,na ezért van a kockákázatos művelet alá besorolva Na értem már!! -na persze érdemeiteket nem csökkentve ezzel!! :):)
Én a Nordtelekomra gondoltam. Szerintem csak néhány speka, vagy a tulaj meglökte az árat és mindenki (ismeretségi körömről beszélek) ész nélkül ugrott bele hogy ez lesz a 2018-as több 1000%-ot emelkedő papír, majd sávszélesítés és új részvény piacra szórása után kiszálltak és jót röhögnek a többieken. Ezt csak azért írtam, mert választások előtt is lehet sokat keresni, csak a ló jó oldalán kell állni!
nem olyan VIP kiszállós szaga van?????ahogy felhúzták a napok végén, ahogy 1 milliárdsl felhúzták záróban 930-ra.....aztán itt kötögetnek.....de már régen ki kellett volna üssenek certistől bőröstűl....
Egyetértek. Írtam már, hogy utálom a robotokat, de az ilyen vevőt is, aki hol megjelenik, hol eltűnik. Kiszámíthatatlan. Sose lehet tudni, hogy befejezte, vagy csak várja az eladókat. Egyelőre csak az sejthető, hogy nagyon sokat nem akar 11k fölött venni. A végén úgyis fog, de az már hattyúdal lesz.
Valaki már régóta szeretne venni néhány ezer darab DAX long certit. Rég teljesülnie kellett volna. Árjegyző persze a fasorban sincs ilyenkor. Ugrik az elképzelésem is, hogy a reggeli nyitó környékén (2900) be lehet szállni a longba. Már megcsinálta az aljat, ahova visszavártam.
Azt mondják a nagyok hogy a nagy emelkedés utolsó fázisában kezdik el megtépni a kis papírokat.... ez pipa.....mi következhet? ja és jönnek a választások.......csupa longot segítő állapot....
Bírom ahogy tippelgettek......kár hogy itt egyedül azok tudják hogy mi lesz akik ATH-n nagy k-pakokkal tartják mindkét oldalt aztán van 860 milla forgalom....... ha a vevő robotot feljebb kapcsolják (eddig 10980 vett durván) akkor viszik tovább....nem 100-200 forintot... Ha kikapcsolják akkor esés lesz........ennyi.....kár itt túl nagy filózofát beletenni jelenleg...
Elgondolásom szerint az is közrejátszik hogy a spekák között sokan várnak valami Mészáros fülest, aminek az ára meredekebben fog emelkedni, így óvatosan vásárolnak mindenből hogy maradjon pénz lóvéra! :-)
Bikabull Tesó várta a 11200-at mára. Este még a 11100-at is neccesnek tartottam erre a napra. A napi maxot pedig du közepére várom. Azóta megjött a reggeli nyitó adat. Az alapján valahol 11 015 környékén (+- kicsi) várható a napi max. Néhány napos időtávon továbbra is benne van egy 11 160-180 környéki csúcs. OPTIMISTA esetben. Én nem vagyok az .... :) Azért egy short nyitásom fogja várni azon a szinten ... Közben pedig veszegetek. Legközelebb 11 060 környékén
OTP részvényesek ide!