Jó gondolat. Lehet, hogy az 1% körüli támogatottságú pártok között kellene keresnem nekem is egy megfelelő kapitalista programmal rendelkező pártot. Mert így érvényesülne az, hogy igenis részt vegyek a közügyekben. Még ha sok értelme nincs is.
Az a baj, hogy a jelenlegi parlamenti pártok között nincs olyan akire nyugodt lélekkel, tiszta fejjel és tiszta lelkiismerettel szavazni lehetne. Parlamenten kívül azért van olyan párt akinek vállalható programja van, csak kevesen ismerik még. Sok értelme nincs, de csakazértis elmegyek és nekik adom a voksomat.
Én már 10 éve nem szavazok, mert ez olyan, mintha én magam választhatnám ki, ki rúgjon fenékbe.
Inkább a tőzsdén szavazok vállalatokra, azaz veszek belőlük, s ezzel legalább nyerek.
Ja semmi ilyen :) Csak annyi mindenkinek keresztbe tettek, hogy ezt a felminősítéses fegyvert nem adják oda a kezükbe, mert akkor mi lenne?
Kormányrakerültünk, kerestük a csontvázakat, mindenki emlékezhet mennyit találtunk, és sajnos az elmúltnyócév miatt minősítették le az országunkat, de a hiperszuper unortodox gazdaságpolitikánk kihúzta az országot a Kósa féle államcsődből, s jobban teljesítünk, Európa minket irigyel.
Jah, én is.
Asszem venezuelában választották újra a kormányt annak ellenére, hogy már budipapír sem volt kapható. A populizmus ott már a végletekig elfajult. Itt az unió miatt remélem nem jutunk idáig.
OTP részvényesek ide!