a másik pedig az hogy már így is annyi muníciót adott el a lökött az ellenzék kezébe hogy csak na ...képzeletben már látom a plakátokat...és nem kell csúsztatni csak a tényeket kell közölni
azért fog önszántából elmenni mert nem akarja hogy a nép távolítsa el .....500-os eur nál már se tankolni részletet fizetni nem fogsz,lesz egy 30-40%-os infláció és biztos lehetsz hogy lesz egy ember is aki elkiáltja majd magát hogy "könyörgöm akasszuk fel"
persze ez a legrosszabb verzió, a másik lájtosabb hogy olyan nyomás és elszigetelődés alá rakják az országot hogy azt nem akarhatjuk ....én biztos vagyok benne hogy viktor nem tölti ki a 4-évet
A miniszter információink szerint azt mondta, "nagyon nehéz két hét előtt áll az ország", mivel a pénzpiacok minden szereplője arra vár, hogy mire jut a kormány a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) a hivatalosan valamikor január 18-a után kezdődő tárgyalásokon. A miniszter szerint nem is lehet számítani a pénzpiaci folyamatok pozitív irányba fordulására, amíg az IMF-tárgyalások vezetésével megbízott tárca nélküli miniszter, Fellegi Tamás a jövő héten le nem ül beszélni a Valutalap képviselőivel. A kormányülés résztvevői ezért úgy döntöttek, hogy az érintett kormánytagok minden hazai és nemzetközi megszólalásában azt kell üzenni, hogy a kabinet csak arra vár, hogy elkezdődjenek a tárgyalások az IMF-fel. " ORIGO "
szerintem ennyi volt a fidesz elment a falig ahol pofán verték és ez nagyon fájt nekik ..többet nem mernek kockáztatni mert egy több olyan ember van aki már nem sokat bukhat ..majd most fog jönni hogy vktor beáldozza magát az ország és az egész unió érdekében ---és teljes mellszélessége támogat egy szakértői kormányt full IMF- hitellel ---nem hülye leírni magát egy életre ....na persze én így gondolkodok ő lehet másképp
OTP részvényesek ide!