De azért mert tegnapagyon shortolták a forintot egy nagy külföldi alap. Ezt mi szívjuk meg. Benzin ára, deviza adósság az egész országot az a shortos szivatja. Ezt le kéne szabályozni.
szerintem senki nem ezt várta tőlük amikor mindenki rájuk szavazott...kezdve a napi 5200ft táppénztől amit csak azok szívnak be akik rendesen be vannak jelentve ergo rendesen adóznak...aki nem az él tovább mint marci...és kiszurják a szememet .... 2 percig gondolkodtam, de nem jutott eszembe semmi pozitív intézkedés
eddig is volt sort tilalom. minden baj forrása ez a degenerált kormányunk. szarháziak azt hiszik, a szóvivőjük megjegyzései a hitelminősítőkről számít valamit. én nem girsz 100 andrás alapján veszk vagy eladok. de1 biztos: ha ők megszólalnak adni kell mindent és venni a dollárt eurót. mocskok
azért a piaci környezet eléggé messze van a 2009-es időktől ha mondjuk a környező országokat nézzük...mi is álhatnánk az imf biztos védőszárnya alatt úgy, hogy egyrészt a ft nem lenne 314-317 a cds pedig 618. a világ 9. legkockázatosabb országa vagyunk...de legalább az alkotmánynak van asztala és festménye 20milláért, ami persze aprópénz mint tudjuk
OTP részvényesek ide!