Szerintem ez inkabb vonatkozott a PIGS allamokra. Magyaro. miatt ilyen intezkedeseket nem hoznanak, nem nagyon erdekeljuk mi oket, csak a kotelezo elemzesiket csinaljak meg rolunk.
Szerintem a politika arról szól, hogy ajtókat nyissunk meg magunk előtt. A jelenlegi kormány becsapta ezeket az ajtókat. Több diplomáciai érzékkel, arrogancia, háborús retorika nélkül többre mentünk volna. A reálgazdaság nem annyira rossz (még) mint amit a számok sugallnak. De jól haladunk... :-(
Sajnos a kormany produkalt olyan hireket, amik miatt Mo-n nagyobb a figyelem. Raadasul nem csak egyet, amit "elfelejthetnenek", hanem sorozatosan. Ha jonne par ketes intezkedes Szlovakiabol, akkor oket is utnek. Mint mar tobben ramutattak, azert annyira nem borzaszto Mo helyzete, inkabb csak bizonytalan es hiteltelen a kormany, ezert spekulalnak. Szerintem.
Az Európai Biztosság javasolni fogja azon országok minősítése felfüggesztését, melyek nk-i tám-ban részesültek, vagy amelyek osztályozása fokozhatná a piaci bizonytalanságot. Jó, hogy nem címezték egyenesen nekünk:)
OTP részvényesek ide!