Befektetésnek egy nagy nulla a magyar tőzsde papírjai, viszont a nagy volatilitás miatt kitűnő terep a spekáknak, rövid távon lehet kaszálni.Most egy darabig minden valamire való emelkedést adni fognak..magyarország short piac.
bár én sem hiszek a világ totális összeomlás elméletben....
sőőőőt már azt is javasoltam, hogy kezeltesse magát depi ellen...
de azért ebben nem értünk egyet!!!
amíg nem a "vegsoidok.hu" idiótáknak való oldalról másol.........hanem más, főként gazdasági oldalakról....addig szvsz: teljesen rendben van!!!
miért is ne lenne??? az ő álláspontja, amelyeket hírekkel és infókkal vél alátámasztani....
sokkal nagyobb aljasságnak(hibának) vélem azt amit Sarpac csinált (MIB - 4.3 % ) aki félreinformálta a fórum olvasóit....és ráadásul még vagy fél napon keresztül próbálta bizonygatni a valótlanságot!!!!!
Én nem hiszem, hogy az egész magyar tőzsde most jó befektetés. Egy pályán vagyunk most ahonnan vonják ki a pénzt. A nagy multik nyomására le fogják az országot minősíteni szép lassan ez további esést generálhat majd...arról nem is beszélve, hogy most még a külföldi hangulat nagyon jó az is változhat. Most csak DT -ben érdemes gondolkodni. A fityisz ámokfutása, arroganciája sok külföldit befektetőt elgondolkodtat és ez egy darabig nem is fog változni..
OTP részvényesek ide!