a filmek a 2012 meg az avatar
forgatókönyvileg kivitelezésileg
nem jó
de az alap gondolat az elgondolkoztató
ha figyelembe vészük a matrix című filmet is
most részletesen nem térnék ki rá
de az ember képében megjelent idegen vagy nem (ezt nem tudjuk)
ezt már biblialiag is alátámasztott
ők a "kiválasztattok"
míg így magyar nyelvezettel is nehéz leírni
egy egy gondolatot
pedig ez egy jó nyelv
az avatar egy szar
fel ora utan ki akartam jonni pedig 3d-ben neztem
csak azert nem tettem mert nem akartam atmaszni 6 masik szegeny emberen....
most akkor az lesz az alapveto emberi ertek hogy egy ember arulja el a sajat fajtajat es idegenek oldalan harcoljon a sajatjait gyilkolva...?
micsoda elmebeteg vilagban elunk?
a 2012-ot is hogy beharangoztak es milyen szar nulla sztori full effekt film lett?
a black knight tavaly mekkore egy hulladek film volt es ott sztaroltak hogy ez milyen jo mar
ugy gondolom hogy az emberi ertekek devalvalasa rendkivul felgyorsulni latszik
mondhatjuk nyugodtan hogy a vegnapokat eljuk
persze ki tudja hogy milyen leptekkel
ha penzhez vesszuk mondjuk ami lehet vagy 6000 eves akkor mondjuk ha meg birja 100 evet akkor az mar ebbol a szempontbol utolso evek de nekunk meg tobb mint az egesz eletunk
ezt tehat nem tudhatjuk
aki viszont latni akarja az igazsagot az lathatja
aki meg a teszkoban meg az osanban akarja elkolteni a leszipilyozott szetrabolt "fizeteset" az tegye azt....
neha en is jarok teszkoba mert ...hmm.. miert is?ja mert mikor este 11 kor ramjon a vasarlas csak az van nyitva es szeretek ugy venni valamit hogy 5000 negyzetmeteren nincs szinte senki rajtamkivul
mindig olyan vilagvege feelinget ad
mar keszulok ra mikor fenyes nappal is igy fognak uresen tatongani az ilyen helyek
persze akor mar nem kell majd tozsderol beszelnunk sem :)
így van, és a támogatásokat és adókedvezményeket nem a külföldi multiknak adták (ha ide jösz kereskedni állj meg a magad lábán) hanem a saját cégeiknek, a parasztjaiknak, és a családi farmgazdaságoknak!!
Ugye milyen egyszerű??
A Lukács 16:1-9. részben egy példázat található
az " igazságtalan sáfárról " . Az minket szemléltet. Azért mondja a gazdagságról hogy " igazságtalan " mert Ádám és Éva idejében a paradicsomi idilli állapotokban Isten nem tervezte a pénzintézmény bevezetését . Azt később az emberek találták ki a hatalmuk megkülönböztetésére.
Mikor a 9. versben azt írja hogy az " igazságtalan gazdagság elfogy " az egy prófécia , amikor az Armageddoni ítéletnap után Isten megszünteti a földön a szenvedést ( a pénzt is ) és helyreállítja a földet erdeti szándéka szerint . Előtte ezért buzdít így : " szerezzetek barátoknak az igazságtalan gazdagság által , hogy amikor az elfogy , befogadjanak titeket az örök lakóhelyekre . "
Vagyis amíg van pénzünk , vagyis lehetőségünk Istennek tetsző dolgokat tenni,
tegyük meg ,különben Isten nem talál méltónak arra , hogy az ítéletnap után örökké élhessünk a helyreállított paradicsomi földön .
OTP részvényesek ide!