Ez így azért nemigaz, ez a szerencsétlen azt mondja a kezdőknek, amit hallani akarnak, kezdő meg csak azt ismeri, hogy FEEEEEEEELLLLLLLL..
De ne csodálkozz, mikor azt hiszi a tegnapi napi kereskedésre, hogy az már 2010-hez számít, én itt dobtam le a láncot, nagyon nagy sötétségek vannak a kezdők fejében, ami nem baj, de még ki is röhögteti magát :)
Egyet nem vesztek figyelembe, a full kezdőknek fingjuk nincs mit kéne lépni, nincs saját stratégiájuk, ezért mennek Möbius oldalára, és hisznek benne hogy az majd segít, ami persze közel se biztos. De én megértem őket, mert nehéz elkezdeni tőzsdézni, és persze senki sem szereti megfizetni a tanuló pénzt!
korlátlan anyag s energia mennyiség
áll majd rendelkezésre
ez felborítja majd a hatalmakat
lásd oroszok
ha nem a helyes utat követik akkor
hitelt hitelre halmoznak majd
lásd usa greenspan hitelválság bernake
hitelpumpa
(költségvetési hiány)
ha a kormányok a beszedet adókat megujulora fordítják
ezzel az "ingyenesség" felé vezető utat
jelölik ki.
itt lesz még nanotechnologiai
találmányok sora
s a társadalom is átrendeződik
2012 től mit vársz? Az egy sablonos katasztrófa film. Ennyi.
Az Avatar egy piszok egyszerű sztorival rendelkező film, amit hihetetlenül jól megcsináltak. (és én is a bennszülöttek oldalára állnék ha ilyen férgek vannak az embereknél vezető pozícióba.) Ráadásul nem is illene ehhez a látványvilághoz komoly bonyolult story. Itt most nem az volt a lényeg hogy végig kombináld a filmet!!
A Batman sötét lovag meg pont hogy egy elgondolkodtató film volt, amiben a látvány volt a másodlagos. Ha te meg ezt nem fogtad fel akkor miről beszélsz? Akkor neked pont az avatar story a szinted.
mi lesz borssikával ha addig kell várnia?.....lejár a munkanélküli segélye is, felkopik az álla........csináljunk egy bankszlát a möbiuskárosultak javára:))
OTP részvényesek ide!