sziasztok. ennyi zöld után kell egy KIS egészséges piros. ez még nem jelent semmit. holnap tovább, kicsinyenként fel. türelemjáték. nem kapkodják el. kitartás mindenkinek! jó éjt!
Nem kell örülni a pici piroskának!Ez természetes ennyi zöld nap után.Majd holnap délutánig,megint nem fog történni semmi,aztán 15 óra után meg majd megint megindulunk FFFFFFFELLLLLLLLLLL!!!!Ne felejtsétek év vége van.Nem most fogják lenyomni az árfolyamot.Holnap meglehet,szerintem az 5700 is.Ma a bankpapírok közül,miért pont az OTI-t hagyták ki?!Közép Európa legsikeresebb bankja.Nem gondoljátok,hogy év végére pont ezt a papírt fogják elengedni!!!Csak azért is,hajrá OTI,FEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL!!!!!
Elcselleng igen.És akkor mi van?Holnap nehogy pont az OTI-t húzzák fel!Ebben az évben,is ez volt a sláger papír.Miért ne lehetne ez az utolsó napokban a nyerő!!!Ma az FHB vitte a prímet,holnap majd nézzétek az OTI-t!!!Szerintem nagy durranás lesz!Miért ne mehetne FEEEELLLL,az OTI is 4,vagy5 százalékot!!!???Hajrá OTI!!!!!!!FEELLL!!!
Nah most értem haza, egész nap nem voltam gépnél, imax ben néztem az avatart(eszméletlen jó ez a film) Mi a fene történt hogy így megrántották záróban a piacot? Ki volt ügyes hogy papírban ült? Én csak ricsiben vagyok, (egis hihetetlen hogy így felrántották közben semmit nem ér az a papír)
Nem rossz az eredmény , de volt már 50% felett is, de ma kissé ijedős voltam így év vége felé.
Pedig hosszútávon még mindig jó.
Ha rallyzna visszaveszem.
tudom szoktam olvasni.
még nem biztos, hogy büdös a MOL.
NBM szerint valószínű, hogy az oroszok veszik.
akár még továbbra is jó lehet, persze nem árt résen lenni.
OTP részvényesek ide!