Na de Mekkmaster!
Még jó, hogy nem azt írtad, hogy 10970en én vettem, amit aztán 1242ön dobtam... Ha be lennék ragadva, akkor itt linkelgetnék mindent össze vissza. De láthatod, nem linkelgetek. Ellentétben veled.
Tehát: valamit az otpről is?
"Szatmári Tamás, a Raiffeisen Bank Zrt. üzletkötője felháborítónak nevezte azt, ahogy a kereskedés utolsó perceiben "tupírozták" az árakat.
A külföldi alapkezelők között vannak olyan személyek akik magyarországi mércével mérve elképzelhetetlen összegű, akár több milliárd dolláros bónuszokat tehetnek zsebre az év végén - fejtette ki Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője.
A Raiffeisen üzletkötője szerint jövőre "nagyon csúnya vége lehet" ezeknek a felelőtlen vásárlásoknak, és az sem elképzelhetetlen, hogy később visszaperelik a most begyűjtött bónuszokat."
Azért egy pár évig még tudnak majd eladni üzemanyagot az ilyen embereknek mint én , aki hagyományos diesel meghajtással közlekedik. Ha van kocsid gondolom neked már elektromos, és a Mol részvényedet is eladtad, jó hogy ma írtad majdnem 1000ft ot ment fel.
Nincs értelme vitatkozni Mindenki saját maga kereskedik. Ha te, ti csak a shortot helyezitek elönybe akkor cselekedjetek ugy. Nem kell itt senkit lehülyézni mert esetleg másképp látja a világot. A tisztelet mindenkinek jár pláne ismeretlenül. Részemröl ennyi.
OTP részvényesek ide!