Én jelenleg egy ilyen kecske is meg káposzta is verziót csak napon belül, és tripla brókerdíjjal tudok megoldani, ha pozi vagyok, ki ki kell rohannom valahova, mint pl. az elébb.
230-ra beadod a sima eladást. 140-re meg 141-145-os aktiválással nyitsz egy tdt shortot. Míg szopóágon vagy addig a short kompenzálja a részvényeden bukód. De akkor a sima zárás helyett lesz 1 nyitás és 2 zárás után brokidíj.
Hogy ennek van-e értelme, az más kérdés.
Én a sima 140-re tett stop-ot használnám. Ha visszamászik 160 fölé.pl. 170-re akkor a stop-ot feltolod mondjuk 150-re. és így tovább 230-ig. Ha nem akar 230-ra felmenni, akkor úgyse megy:)
úgy tudom ilyet nem lehet beállítani... csak 1 megbízás adható vételre és eladásra is..
Törölt felhasználó2009. 12. 18. 14:07
T Userek!
Help please. Ha pl vettem 100-ért egy részvényt, felment 160-ra, és azt szeretném, hogy pl 230-nál adják el, de ha nem megy fel addig ill elindul le, akkor 140ért tuti elmenjen, akkor ezt hogyan kell megadni? Ajánlati ár, limitstop stb?? És ha még csak 110 nél jár, akkor beadhaton ugyanezt a konstellációt kvázi előre??
Köszi a segitséget, ha vkinek van kedve ezt megirni emailben, akkor: nagypista54@invitel.hu. és hogy néz ez ki shortnál?? nagyon köszi.
üdv: fa-king
OTP részvényesek ide!