Amíg ez van, addig csak gagyi/ál/paráztató esések vannak. Mindent megvesznek.
Tegnap új csúcs, ma meg esünk. Ugyan már.
A 14:30-as NY ES index meg egy hónap alatt 24,5-ről 2,55-re esik? Még viccnek is rossz.
Majd esetleg egy FED-es kamatdöntés (emelés) után. Az meg nem merry christmas-ra van időzítve hanem
...
...
...
januárra.
De az is lehet, ez a leöntés egy rohadék longstop kiütés akart csak lenni... hogy aki 10450 felettbeszállt longba a nap elején, a zárásra kiessen... ha felfelé mennek innen erővel..akkor ez a napvégi esés csak emiatt volt...pusztuljanak meg mindenesetre....
hát, ha visszajön, akkor nem volt nyerő... és eléggé visszajött... mert hiába zártam lent, de feljebb visszanyitottam, mondván esik ez még... ilyen felrántásra nem számítottam... nehéz kiszámítani, hogy tovább megy egy zakó után.. vagy megáll és érdemes ellentétes pozit nyitni.. most lehet az utóbbit kellett volna... de az is érdekes, hogy egy pillanatra sem akar egy picit sem lefelé korrigálni, hogy legalább nyerőben zárjam a 10470-s shortjaimat....
tegnap előtt 10550-ről kezdtem, mután hajnalban a stopkiütésekkel kilőtt oda.... csak még kaotikus volt az a nap, úgy tűnt nem lesz jó... a francba, hogy nem hagytam végigfutni.. most már szép nyerőben lennék nyugisan...
voltaképp már tegnap óta... kb 10500-ról volt a legutolsó pozim...ez nyitás utáni stopkiütéses felreántás kicsit szívatott, mert rányitottam shortokat... de azokat megoldottam, hogy ne legyen bukó... csak azt bánom, hogy nem 3-4x marginnal tettem a fő shortomat... na mindegy... szerintem hagyom holnapig... ázsia biztos rátesz mégegy kicsit... :)
OTP részvényesek ide!