bocs mán, de idéznél nekem 1-2 hírt ami a 2010-es évet az oti szempontjából eredményesebbnek várja?.....ha találsz egyet is, én meztelen végigsétálok a váci utcán:))
"... nem gondolkozik.....nincs neki mivel.....azt se tudja hol van, és hogy került ide.....annyit tud, hogy a tv bemondta "ócsó" az oti és vett......azt se tudja mire jó, de most van neki pár darab.....minden reggel úgy kel fel, hogy ma kitörünk.....de hogy honnan és hova, na meg, hogy miért, ne kérdezd tőle......problémás szegény:))"
center nem gondolkozik.....nincs neki mivel.....azt se tudja hol van, és hogy került ide.....annyit tud, hogy a tv bemondta "ócsó" az oti és vett......azt se tudja mire jó, de most van neki pár darab.....minden reggel úgy kel fel, hogy ma kitörünk.....de hogy honnan és hova, na meg, hogy miért, ne kérdezd tőle......problémás szegény:))
Üdv !
De ezt Te mi alapján gondolod ?
Mert ha azt vesszük alapul, hogy oldalazás van kint is egy bizonyos szűk sávban, akkor annak a sávnak a lefelé tartó ágán vagyunk jelenleg. link
... már ha oldalazunk.
De mi alapozná meg a kitörést ?! Fej vagy írás alapon ? :) Nem kötekedés céljából írtam, csak kérdem.
Én is felfelé várnám, más kérdés, hogy mi lesz a végeredmény.
OTP részvényesek ide!