Szerintem ez tök normális reakció! Végre a bankok is vállalják a befektetéseik után a felelősséget, és nem adópénzből finanszírozzák a veszteségeiket! Nekem teccik! :)
Hó végi árbeállítás vót ma. A bónusz megvan lehet eladni.
A másikon beírtam. Hetes csárt csúnya, lehet cibálni, de hetesen újabb piros gyertyára számítok. Persze szvsz!
Felvett az állami cég 60 milliárd dollárt, erre most közli a dubai állam: Bocs bankok, elbaxtátok, semmi közünk hozzá nincs rajta formális kormánygarancia!!!!
Ma szerintem usa zakó lesz. Nem véletlenül volt ilyen sz@r a dollár egész nap. Az usa igenis továbbviszi a dubai balhét, ráadásul ma megjelent a ír is, hogy a kormány nem segíti ki a vállalatot.
minden fórumozót kivéve, komolyan kívánom, hogy holnaptól iszonyatosan a fejére borítsák minden baromnak az otp papírját, aki ma is idióta módon vette, amikor majdnem beborultak az idexek egész nap.
Amit ma is csináltak a buxon , már megint szégyen. Tuti negatív Europa mellett megint ment a hiéna marakodás.
Réges régen le kellett volna fordulni, messze-messze 300 alá. Sebaj, holnap rájuk szárad, az biztos....
"Az igazán megnyugtató az lenne, ha sikerülne az esés során hátrahagyott rés fölé, illetve az 50 napos mozgóátlag (5450) fölé kerülnie."<---ez azért bejött,csak holnap tartja-e?
OTP részvényesek ide!