na látod én ezért nem daytradelek, mert igen béna vagyok. és nő (bár barna).
bár anno a new york brokernél dolgoztam az ősidőkben, van fogalmam a dolgokról - de bevallom, hogy remeg a kezem. ha a saját lóvémról van szó. másoknak vagyonokat kerestem, én meg sajáttal általában buktam.
ingatlanokon viszont sokat nyertem.
szóval én csak játszadozom, ráérek, gyeden vagyok. ha bejön bejön ha nem nem.
Az a gond veled, hogy még saját stratégiád, érzésed, gondolatod sincs a papírjaiddal kapcsolatban.Így nem lehet kereskedni, nincs értelme.két napja kérdezgeted az embereket ,hogy mit csinálj, és még azt se veszed észre, hogy mindenki ugyanazt írja,már aki ilyen badarságra válaszol! A te papírod, a te pénzed ne mástól várd a megoldást!
Ha rám hallgatsz eladod ,vagy inkább tartsd,vagy hát nem is tudom, vagy tudod mit azt csinálsz vele amit akarsz!
Döntésképtelenül nem lehet kereskedni!
elgondolkodtam ahogy nezegettem ezeket a kulfoldi nem forintban megadott realtime-os OTP grafikonokat...
Ha pl. fontban nezzuk, aktualice ha jol szamolom, most 13,74-nel, azaz 4,41% pluszban vagyunk tegnaphoz kepest... hm.
megnézik milyen érzés kerek 9000-en lenni újra, aztán vagy felpattannak, vagy lefordulnak...
Törölt felhasználó2009. 07. 24. 15:42
még lehet valami mert kivették már a nagy pakkok egy részét 3700-ról és még adat sincs kint és a do-n kívül nincs minuszba semmi de ha kijön az adat ami legföképp őket érinti még kilőhetnek a zárásunk elött.
OTP részvényesek ide!