a mai 15 perced még egy lavoros pancsikálásra sem futja....
Törölt felhasználó2009. 07. 15. 10:46
a "V" alakú recesszió miatt az indexek, árfolyamok is "V" alakúak lennének....sehol a közelben nem lenne az a bizonyos nagy korrekció lefelé, amit mindenki (én is) annyira vár a világon...egyszerűen, mint a rakéta menne minden fel a nyáron a tavaly nyári szintekre.....ujjjujjjuuujjjjuuuuuj.....lenne hőbörgés :DDD
bocs az offért..csak mostanában ilyen perverz gondolatok jutnak az eszembe..
A némber kifejezést - ha jól tudom:) - nőnemű egyedekre használja a magyar nyelv. Gyorsan megnézem a gugliban is, de úgy látom jól tudom. Akkor pedig...
Igen sajnos ez Magyarország, dögöljön meg a Te tehened is elvet mi nem fogjuk tudni átlépni soha..:( A párom diplomázik jövőre és úgy lelépünk innen mint a huzat...Látogatóba is csak ritkán fogunk jönni de komolyan....
Sok irigy kisk...ög itt bénázik, kezét tördelve nap mint nap, miközben elhúz mellette a gyorsvonat...
Mit tud csinálni, ha már pénzt nem tud keresni?
Másikat szapulja "miért nem előre írod be" "szívás lesz" "csak pár 100 db-bal nyomja..." dumákkal, miközben rendkívüli örömöt jelent számára, ha a másiknak nem jön be a bolt, és ő károghatja, h "én megmondtam...". Ahelyett, h arról érdeklődne, "mit miért csináltok", "hogy gondoljátok", "mire építettek"...
Hányingerem van az ilyen fullirigy némberektől...
Ergo kérlek kissf próbálj meg értelmes, építő, dolgokról nyilatkozni, vagy maradj inkább csöndben...
Olyan szépen fogalmaztál,hogy nincs is mit hozzátennem.A nap hozzászólása a tied.
Kéne alapítani vmi díjat rá.Holnap határidőzárás is van.Addig még mehet talán.
OTP részvényesek ide!