jóregg! "korrekcio nélküli emelkedés" 3800-ról 3000-ig ez nem korrekció lehet h még megy lejjebb 2800 de a német vélemény miszerint náluk vége a recessziónak nagyobbat nyomhat rajtunk mint az usa/szerintem/
Azért ez az s&p futi megfeleződött 8óra alatt, kiváncsi leszek kitart e 15:30ig vagy tényleg igaza lesz a kollégának és minuszos lesz addigra:D
Ázsiában viszont örömködés volt már a nikkei-től többet vártam
Hmm. Hát láttam én már olyat, hogy áttörte a bölli közepét és a tető előtt fordult le, az strong sell signal... Nehogy így legyen... :(
Lássuk azt a felfelé tolást! :)
Na igen, mint a kisiskolások bizonyítványosztáskor: aki jeles, az rohan haza dicsekedni, aki meg megbukott, az leghátul ballag... Az érdekes ennek a jelentési szezonnak a vége lesz... :)
Szijja ))
Én kicsit vitatkoznék, mert másképp látom
nézd meg bux naposnál a boll szallagot játékát
szűkülés, kitágulás, kinyílás. alj érintés volt
most a tető érintés következik szvsz,
hisz ma átlépte a közepét
és ha elkezdi "nyomni" felfele akkor vissza megyünk a tetőre ott meg kitudja mi lesz? ) behót esés?
Tiszteletteljes hódolatom Nagybarnamackó úr!
Régen trécseltünk. :)
3450-es várakozásához én annyit fűznék, hogy két nap felülteljesítés után a BUX elérte az eső csatorna tetejét. Én innen a blue-kat nem várnám már magasabbra, már csak azért sem, mert Amerika, meg a többiek már "behúzták a féket". A holnapi réssel nyitásban, esetleg az azt követő felszúrásban már szórnám ki a papírjaimat (ha volnának).
AZ OTP strong buy-jal amúgy egyetértek, de csak lejjebb. Sokkal lejjebb... Heti szinten egyelőre nyoma sincs a fordulatnak, eső trend...
OTP részvényesek ide!