Jó kérdés...én csak annyit mondok, hogy franciaországban kb ugyanabban a beosztásban ugyanannyit keresnek mint én...csak 50%levonás helyett 20 van...nem mindegy, baromira!!!
Jól ismerem a helyzetet, épp elég adót fizetek. A tesóm pl. cca 2szer annyi pénzért dolgozik külföldön, mint én
egy jónak tekinhető beosztásban itthon.
De mi lesz Magyarországgal, mi lesz a magyarokkal, ha megint
elmennek a normális emberek?
nem értem mi bajototok van, a cigányok pl. tökre jól érzik itt magukat, nem kell dolgozniuk, és eltartjátok őket. ilyen egy rendes népet mint a magyar, amely így a szívén viseli csekély értelmű honfitársainak a sorsát, ennyire érzékeny szociálisan nem találtok máshol :))))
nem értem mi bajototok van, a cigányok pl. tökre jól érzik itt magukat, nem kell dolgozniuk, és eltartjátok őket. ilyen egy rendes népet mint a magyar, amely így a szívén viseli csekély értelmű honfitársainak a sorsát, ennyire érzékeny szociálisan nem találtok máshol :))))
Hazaszeretethez először egy hazának tekinthető dologgal kell rendelkezni. Nem csodálom, hogy a mai Mo.-ot a fiatalság elnyomó, kiemelkedésben gátló tényezőnek látja. Én is így látom.
Hát én a magam részéről inkább máshol eresztek gyökeret.. :) Fizettem már én ide épp elég adót eredmény meg semmi...És ami a bosszantó, ha ugyan ezt a fizut kapnám Ausztriában amit itthon nagyjából 120.000 nettóval keresnék többet...
OTP részvényesek ide!