Nem rád gondoltam.De a reggeli afférnál is megjelentek olyanok,akik sosem írtak ide.Aztán meg még a realt is számon kérték.Igenis el kell fogadni,hogy a realra elő kell fizetni.Más is fizet érte.Ha meg nem tud,akkor van rá külön topic.
Tudom,hogy sokan olvassák,de ne csak akkor írjon,mikor nem kéne.
...bele is vágott,úgy, ahogy te mondod, de valami bibi lett...ezt szerette volna csak tudni..
..kérdezni sosem felesleges, sőőt, kell is, különben az életben mindig minden embernek kellene kitalálni azt, amit már más tud...szóval időt lehet vele spórolni...
..."ugyse fogja fel" ....miért ne fogná fel?? nem hülye gyerek.
nem vagyok terminátor,de én is kaptam pofonokat a tözsdén.Nem is kicsiket.
Oké,tartsunk össze,én benne vagyok.Csak sok embernek nem fog tetszeni a véleményem,akárcsak asapé,zsocmoé,folié,stb.
El kell fogadni,hogy az otp sem mehet örökké.És,ha válság van,akkor otp is érezni fogja.
Nem azért írtam itt,hogy ne vegyenek bele,mert ki akarok cseszni velük,hanem hogy ne ragadjanak be.
Aztán két esős nap után emelkedtünk egy kicsit,már le is lettem hülyézve,hogy ugye,nem is esünk.
Most meg meg lehet nézni,hogy 3800-3200 az mennyi minusz.
nem igazabol semmi bajom
eppenhogy jol vagyok
de ha te sem erted hogy mirol dumalok akkor hagyhatjuk a temat mert felesleges
csak ugy ertem akkor kerdeznie is felesleges az ilyennek mert ugyse fogja fel akarhany valaszt is kap...
tehat jobb ha belevag elesben
Ha pl. rám gondolsz, én szoktam hozzászólni.:-) Ritkábban, és előtte hónapokig olvastam a topikot. Az nagyon zavar, hogy egyesek másokat lenézve, azt hiszik ők sz@rták a spanyolviaszt, és nulla tiszteletet tanúsítanak a másik iránt. Többen olvassák ezt a topikot mint gondolja bárki is.
"Ha mindig megvédenek a pofontól,sosem leszel ütésálló"
...mi vagy te?...egy terminátor??? :DDDD
..véleményem szerint azon kellene lennünk, hogy "összetartsunk", ne "széthúzzunk" .....a neked jó és a másiknak is jó, akkor a harmadiknak is jó lesz...
..nyafogunk, hogy mennyire kis piac a magyar, de még véletlenül sem azon vagyunk, hogy népszerűbb legyen..inkább azon, hogy mindenkinek keserűsége legyen benne...
pedig minél többen művelnénk, annál jobb lenne (tudom, tudom ez nemcsak ezen múlik, hanem az emberek anyagi helyzetén és gazdasági, pénzügyi "analfabétizmusán" is...
..mindenesetre jobb ötletnek tartom az egymás segítését
OTP részvényesek ide!