Ez olyan mint az a hülye duma bajnaiéktól, hogy miattuk erősödött a Ft 270 alá. Egy szart miattuk ilyen volt a nemzetközi hangulat. Most már majdnem 280 és még fog is gyengülni
Jó vicc volt!:-)))))
Urbán=Bernanke
Ők a marketinges csávók,akik megmagyarázzák,mitől alszik a döglött hintaló.
CSak azt várom,mikor lép végre vmelyik nagyrészvényes,és csap az asztalra.
El is olvastad,mi van a cikkben?
Azért viccesen nézne ki holnap egy felfüggös nap.
Nem tudom,most melyik a szereped:
1-bátraké a szerencse(vagy kelepce?)
2-nem bátor az,vak
:-))))))))))))))))
Ez mind szép és jó,csak az én problémámra nem válaszoltál.
Nem tudom,mióta nyomod a tőzsdét,de,ha öntés van,akkor tök mindegy,mit mutat az rsi meg a stocha.
Ez ugyanúgy igaz a felfelé rallykra is.Most úgy nézd a TA-t,hogy a szinteket nézd,ne az indikátorokat.Most fundásan esünk,nem Ta alapján.
Nem muszáj elfogadnod.:-)
Nem csodálom,hiszen már lassan 4 óraja ezen rágódunk!:-)
Először is vettél 160-on.Ezt lezárta a rendszer,itt már nincs mit tenni.Következő,új megbízás eladás stop limit aktiválási ár mondjuk 140,limit ár (én minimum letenném 100-ra,főleg,mikor öntés van,nyugis napon kb 120-ra)Leokéz,és kész.Ha most sem érted,akkor.........:-)
Ezt én is megpróbáltam petiben,mert vki annyira tutira mondta,de nem jött be.Nap végére a bekeráram mindig megegyezett a shortzárás árával.
Olyat viszont lehet,hogy dt felületen nyitsz egy longot,tdt-n meg shortot,mert azt külön kezeli.
Biztosabb megoldás,amit katyakit javasolt,főleg,hogy neki is én javasoltam.
megmondom a tippemet, de ezért óbégat itt mindenki, hogy nem túladott az OTI a napos charton,
Nekem pedig 7%-on van a K, meg nem RSI-t, hanem StohRSI-t használok, az meg 0,3%-on, ennél lejjeb nem nagyon mehet. persze maradhat túladott és úgy eshet tovább, ezt nem látni előre
Scenario1: ha felfele nyit, szerintem ez a valószínübb:
Az órás chart alapján fel fog menni reggel, ha behúzod a fibot lefele 3819-3121, akkor 3270 egy fibo vonal, szerintem akörül lesz holnap egy kis játéklehetőség, valószinüleg előtte egy long vagy után egy short, ha megérintette a 3270-t.
Scenraio2:
Ha réssel le nyit, 3120 vagy 2931 a következő fibó, hát ezt nehéz megmondani, meddig megyle, szerintem egyenlőre csak a 3120-s támadja meg reggel
Kb ennyi a holnapi nap eleje olyan 10-11-ig, ahogy én látom a chartok alapján
OTP részvényesek ide!